cześć Dziewczynki
ale się cieszę, maluch wczoraj zaczął podnosić głowę.
Dumna mamusia wkleja fotki a potem poczyta co u Was słychać.
uśmiech na dobry dzień :-D
[ Dodano: 2010-03-26, 10:01 ]
no dobra mam chwilę bo mały zasnął :-)
lilo zdrówie u mnie na razie ok ;) szumy przeszły a to najważniejsze bo dokuczało okropnie. Nie mam pojęcia co to było w nocy z tym zimnem :ico_olaboga: ale żadna infekcja mi się chyba nie rozwija.
Ja na spacery zakładam już wiosenną kurteczkę bo mi się maluch w kombinezon nie mieśći. Jak jest chłodniej to ubieram na cebulkę i przykrywam grubszym kocem.
barbapuppa niech Wam się samochód dobrze spisuje :-)
anetka607 ale super musi być jak się słyszy swoje dziecko śmiejące się w głos :ico_brawa_01:
Helen ja szczepiłam i w sumie dobrze...bo dzieci brata miały grypę żołądkową i mój z nimi przebywał.Brata dzieciaki ciężej przeszły a mój tylko 2 razy zwymiotował w ciągu 2 dni ale zero gorączki i marudzenia.
Jedziemy jutro oglądać działkę, z małym bo teście się pochorowali i nie mam go z kim zostawić... Oby już się znalazła ta wymarzona i tania działka. Teraz mieszkamy na poddaszu bez balkonu na 40 m2. Może nie jest najgorzej ale ja się tu duszę...nawet nie widzę jaka jest pogoda za oknem :ico_placzek: no i w ogóle świata prawie nie widzę. Już tak mi się marzy żeby znaleźć swoje miejsce na ziemi :-)