26 mar 2010, 14:16
tibby, :ico_brawa_01: za 38 tydzień, no i zgadzam się z Martalką - poswietuj sobie jeszcze na spokojnie!
Nicola, :ico_brawa_01: za 30 tydzień! Super, że Ci skurcze ustapiły! :-)
Martalka, duzo zdrówka oczywiscie Tobie i Damiankowi :ico_sorki:
karo, a może jednak nie pochrzani się pogódka na Święta - mam taką nadzieję :ico_sorki:
Anja, fajnie, ze juz jestes! :-) Treaz musisz baaaaaardzo na siebie uważać i duuuuużo odpoczywać! No i oczywiscie wiem, że w domku najlepiej ale gdyby coś niepokojącego się zaczeło dziac, to nie zastanawiaj się nad pojechaniem do szpitala tak długo jak poprzednio! :ico_nienie: No ale nie ma co zakładać takich scenariuszy, bo teraz już na pewno wszystko będzie dobrze!!!! :ico_sorki:
Zaniosłam prace do introligatorni - będzie na poniedziałek i wtedy już do recenzenta. A we wtorek mam pierwszy egzamin :ico_olaboga: - wkuwam teraz - mam nadzieję, że pójdzie gładko. Najgorsze jest to, że oprócz przepytującego profesora musi być też mój promotor i profesor-przewodniczacy komisji (taki trochę sztuczny tłum napedzający sztywną atmosferę). Jak cos palnę nie tak, to przed promotorem zwłaszcza mogłoby być łyso, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :ico_sorki: