zdrowi są na pewno, bo w zeszłym tygodniu pisałam do Madzi sms'a i czekali na decyzję o wyjściu, wydaje mi się, że już są w domku.czy juz sa zdrowi i w domku ?
ja jem wszystko gotowane lub pieczone i zajadam słodycze, ostatnio moim uolubionym jest batonik "sernik" z Wawela i czekolada o smaku szarlotki, też z Wawela - pychota :-D , poza tym jem pizzę, tylko bez cebuli i nie codziennie i piję 2 litry wody mineralnej.jakie diety stosujecie???
to mam nadzieje ze zajrzy jak da rade i napisze nam co z chłopcami :ico_noniewiem:jest już z chłopcami od paru dni w domku ale nie są do końca zdrowi
kochana jak cos moge zasugerowac to moze tą dietke rozpocznij po swietach bo w święta z dieta to niełatwo :-)Bo ja od dzisiaj biorę się porządnie za siebie i mam zamiar stosować dietę 1000 kalorii zobaczymy co z tego wyjdzie.
oby jak najszybciej sie poprawiło juz na dobreMała poprawa jest
to masakra jakas akurat teraz przed świetami :ico_olaboga:Piekarnik nam się wczoraj zepsuł.

to tez polecam ja tak zawsze wypijam dziennie 2 l wody mineralnej swietnie wypłukuje i wypełnia zoładek co zmniejsza uczucie głodu :-)piję 2 litry wody mineralnej.
bo taka bialutka szpileczka, to przecież już ząbek
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość