czyli normalka :ico_oczko: pocieszające, że nie tylko ja się tak męczę :ico_oczko:narazie dobrze tylko mdlo
[ Dodano: 2010-04-05, 19:27 ]
NO OBY OBY :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dłuzej tego nie zniese :ico_oczko:
za 2 godzinki ruszamy do torunia do k siostry na obiad swiateczny :ico_olaboga: nie znosze tej kobity ciagle sie wtraca,
BOŻE SKĄD JA TO ZNAM!!! :ico_zly: :ico_zly:
a teraz mu powiedziala zebysmy badania plodu zrobili czy czasdem nie jest chory :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
CO ZA BABA!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
[ Dodano: 2010-04-05, 19:29 ]
Tak to jest czasem swojego się zmarnowanego życia nie widzi a innym sie dobre rady daje, ja własnie mam tak ze swoją szwagierką. Sama w zyciu ma pierdol....k jakich mało a nas ludzii żyjących normalnie poucza na każdym kroku. Kiedys sie denerwowałam teraz ide wet za wet i jestem wredna tak samo jak i ona :-D
[ Dodano: 2010-04-05, 19:36 ]Monia M, bidulko :ico_olaboga: Oby szybko Ci minely te dolegliwości - podobno tylko do 3 miesiąca są (choć ja nie mam doświadczenia :ico_noniewiem: ).
z Matim po 11 tc juz po tym sladu nie bylo :-) i oby tym razem bylo tak samo :ico_sorki: