kontrowersyjna sprawa, ja uwazam, ze wiecej w tym winy rodzicow niz chust... ja, uzywajac chusty, ciagle sprawdzam ulozenie noska Kiary i upewniam sie, czy moze swobodnie oddychac. Ale moze sa pewne modele chust, ktore nie nadaja sie do noszenie takich maluszkow...Znowu coś o chustach
a czy to ma cos wspolnego z krotkim rekawkiem? :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:dziś tzw. Rękawka

twoj tez bosko wygladal :ico_brawa_01: i dalej ma wloski geste bo moja juz prawie lysa tak glowa kreci ze wycieraja jej siejednak dziewczynki do chrztu można bardziej wystroić.
biedna Zuzia, ile musi sie nameczyc :ico_placzek:Jednak bez operacji sie nie obejdzie,dali jej jeszcze miesiac ale marne szanse.
Dziękuję ślicznie :ico_haha_02: Oj udały,udały :ico_brawa_01:geheimnis, super fotka w podpisie :ico_brawa_01: Udały nam się dzieciaczki :ico_brawa_01:
fajnie ze corci smakowalo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wczoraj mojej dalam pierwszy raz zupki, pierwsza lyzeczke wyplula :-D bo nie bylo slodkie a pozniej zjadla pol sloiczka :ico_brawa_01:
no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Mało tego już bez problemu podciąga się do pozycji siedzącej gdy złapiemy ją za rączki i bardzo równo główkę ciągnie do góry :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jesteśmy bardzo dumni z tych postępów :-D
brawa dla Natalki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:No i mam super wiadomość.Moja kochana,leniwa Natusia w końcu postanowiła podnieść łepek leżąc na brzuszku

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość