Ewka82 - zdrówka dla Pawełka
Sabcia - sliczne zdjecia ale te z Noddym powalajaco słodkie :ico_brawa_01:
Matikasia - zdjecia sliczne a ty to taka laleczka :ico_brawa_01: rolki musze ich poszikac tez bym sobie posmigała juz tak dawno nie jezdziłam z 6 lat będzie :-)
Isia a to mieszkanie to w Łukowie ?
Mikusia bedzie dobrze trzymam kciki za badania Zuzia bedzie zdrowa i wszystko wróci do normy :ico_pocieszyciel:
Magdus81 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla chłopaków za obroty i trzymanie butli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magda33 - :ico_brawa_01: gratulacje drugiego ząbeczka :ico_brawa_01: Zosieńka tez tak strzeze swoich skarbeczków i nie chce sie chwalic nimi :ico_haha_01:
Szkoda że musicie sie rozstawac juz :ico_noniewiem: ale zobaczysz Zosieńka bedzie sie chwalic mamie po powrocie z pracy wszystkimi nowosciami :-)
Kasia90 - dla Kingusi za obroty, siadanie i nowe jedzonko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My dzis miałysmy rehabilitacje i mamy zakaz wstawania a Idka tylko patrzy na czym sie podeprzeć :ico_noniewiem: ale jak nie moze to musze ja sprowadzac do parteru i przy raczkowaniu (bo próbuje) pilnowac aby miała obciagniete stopy bo próbuje cały czas podpierac sie stopami - wiec pilnujemy obciagnietych stópek i nie wstajemy choc Idce sie to niebardzo podoba i łapie nerwy :ico_haha_01:
Mam nadzieje ze nikogo nie pominełam i nic waznego nie przeoczyłam... a o aferze z emikaw szkoda słow padło na Sabcie ale mogło sie to przydarzyć każdej z nas :ico_olaboga: strach odpisywac na posty :ico_szoking:
[ Dodano: 2010-04-06, 22:56 ]
wielkie gratulacje
dziekujemy :ico_sorki: