Wpadam wieczorkiem godzine temu wrócilam dopiero do domku :ico_zly: od godziny 16 siedziałam na policji :506: wswieta ukradli mi na parkingu pod blokiem wloty powietrza z maski zakup nowych to 250 zł :ico_szoking: nie mam narazie takiej rezerwy jeszcze spłukani po swietach jesteśmy. Dzis jechalismy na działke patrze a stoi beemka z moimi wlotami (były charakterystyczne bo sygnowane znaczkami z nazwiskiem pierwszego własciciela) zadzwoniłam po policje przez godzine ustalali czyje to auto póxniej szukali własciciela więc następne pól godziny :ico_zly: zjawiła sie baba która odrazu sie darła że czego ja od niej chce ze ona nie jest złodziejka :ico_olaboga: grzecznie wyjaśniłam pani ze o nic jej nie oskarzam tylko poznałam swoja rzecz a juz policja ustali co dalej i w jaki sposób sie znalazły u pani :ico_noniewiem: pojechalismy na policje pani twierdziła ze auto posiada w takim stanie od 100 lat - nawet policjanci pukali sie w głowe jak to usłyszeli :ico_puknij: w miedzyczasie przyjechałam do domu po brif, papiery zakupu w niemieckim autohauzie i zdjecia jeszcze z wlotami - zawiozłam to wszystko na policje i okazało sie ze to słaby dowód :ico_zly: pani ma na wlotach wgnioty w tych samych miejscach gdzie ja mam szramy na samochodzie po jakims sróbokrecie czy czymś takim czym ktos je wyrwał i w dodatku posiadam jeden ułamany zatrzask którego brakuje tej pani - ale to chyba zamało :ico_olaboga: tyle spisywania nerwów i szarpania sie o swoje a i tak nic nie zdziałałam :ico_placzek: teraz mam czekac na dzielnicowego co dalej z ta sprawą - słów brak nawet gdybym złodzieja za ręke złapała to i tak by nic nie zrobili słów brak :ico_placzek:
Przepraszam ze tak sie naskrobałam ale musiałam to z siebie wyrzucic bo nerwy mnie nosza na masakre :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
a tu jeszcze wchodze na forum a tu jakies cyrki
emikaw wyprawia :ico_puknij:
Kasia90, - zdjecia przepiekne modelka ekstra ale i mega zdolna mamusia :ico_brawa_01:
Matikasia - tygrysiczka przesłodka :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2010-04-08, 22:53 ]
śpi dzis ze mną
mój M ma nocki i Niki codziennie melduje sie w moim łózku :-)
[ Dodano: 2010-04-08, 22:55 ]
ktos pytał o grzechotke konika na biegunach to SASSY w TESCO kupilismy tzn. zajac :ico_haha_01: chyba 15 zł ale Ida bardzo ja polubiła ma przyssawke i przykleja sie do blatu a konika mozna obracac o 360 stopni :ico_haha_02:
[ Dodano: 2010-04-08, 22:57 ]
Nic uciekam spac niech ten dzień się skończy - moze jutro bedzie lepiej najwazniejsze że ogródek cały przekopany zajeło mi to cztery godzinki ale jest czyściutko i pieknie moze jutro kupie kilka baratków i stokrotek to sobie dosadze :-) dobranoc :ico_spanko: