Witam :)
Byłam już tu wcześniej ale jakoś nie mogę nadrobić w czytaniu postów :ico_olaboga: Chyba po prostu zacznę od teraz i już nie będę się cofać! Z czasem złapię kto jest kto :ico_oczko:
Jestem mamą kochaniutkiej sześciotygodniowej Joleczki, chociaż niektórzy już to wiedzą :-D
Dziewczyny, śliczne bobasy!
Zborra jak Ty tego Twojego ptysia w rożek wpakowałaś ? :ico_oczko: Moja się już nie mieści. Śliczne zdjęcia! Jesteś bardzo podobna do mamy, chociaż wcale bym nie powiedziała, ze to mama tylko starsza siostra :ico_oczko:
Jak już mowa o szczepieniach, to ja szczepię 6w1, bez żadnych pneumokoków i rotawirusów. W sumie ile lekarzy, tyle opinii! Doszłam do wniosku, że skoro kiedyś nie było takich szczepień a jakoś zdrowo się wychowaliśmy to nie ma co przeginać.
i wkurza mnie to, żę tymi zasranymi reklamami grają na naszych uczuciach!!!
Święte słowa! Jakby każdy kto nie zaszczepi malucha, z góry skazał swoje dzieciątko na chorobę :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ostatnio rzadziej bywam na forum , ale chcę wykorzystać ładną pogodę! Nakupiłam nasionek kwiatów i mam zamiar upiększyć ogród, żeby Jolka miała gdzie się bawić :ico_brawa_01: Bo na razie wszędzie tylko ziemia :ico_noniewiem:
Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie i życzę spokojnej, przespanej nocy!