12 kwie 2010, 10:53
Cześć Kobietki:)
Jakoś w ten smutny i ponury weekend nie było mi do pisania...
Dziś troszkę lepiej, no i pogoda znacznie ładniejsza :-)
Martalka, witaj z powrotem :-) Jak było u Teściów? Pewnie wróciłaś z jęzorkiem wywalonym do pasa :ico_oczko: Mam nadzieję, że chociaż znalazłaś chwilę dla siebie by spotkać się z koleżanką ze studiów :-) Czytałaś, że będziemy mieli Synka? :-) Totalnie zwariowaliśmy i teraz skupiamy się na wszystkim dla chłopców :-)
tibby, trzymam również kciuki za pomyślne rozwiązanie do weekendu :-) Jeszcze jest parę dni, więc myślę, że Mały się zmobilizuje do wyjścia :-)
julchik22, jestem pewna, że egzamin pójdzie Ci znakomicie, bo prawdopodobnie będziesz go zdawała w moje urodziny :-) I do tego nasze kciuki, musi być zdany na 5! :-)
Samanta, ja też już myślę o porodzie, całym zamieszaniu przed i przygotowaniach! :-) W końcu to moje pierwsze Dzieciątko, nie wiadomo co nas czeka :ico_oczko: A poród już mi się śnił parę razy, raz rodziłam na stojąco w parę minut :ico_oczko: No i tak jak Tobie marzy mi się karmienie Maluszka, też mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów.
A propos laktatora to mnie koleżanka zaproponowała pożyczenie i zamierzam z tego skorzystać. W końcu nie wiadomo na ile się przyda i czy będzie dobry. Wypróbuję ten, a w razie czego, mogę też odkupić od drugiej znajomej elektryczny.
Jeśli chodzi o pieluszki, to ja też nastawiam się na pampersy firmy Pampers :-)
W sobotę odebraliśmy już wózek :ico_brawa_01: stoi już w pokoiku przeznaczonym dla naszego Maleństwa i co chwila się mu przyglądamy :-) Wieczorkiem wkleję Wam zdjątko, kolory wyjątkowo mi się podobają :-)