oj nie , na pewno dacie rade :-Dniepytaj :ico_wstydzioch: To chyba niewykonalne dla mnie i Maji
oj zazdroszcze choc u mnie dzis tez ez mdlosci, ale ja dzis tylko jednego nalesnika jadlam bo mam zoladek scisnietyu mnie dzis bez mdlosci
ja wika o 14 30 usypiam na spacerze wracamy - on spi w wozku a ja na lezaku na dworze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ja jak zwykle spałam z Mają już w dzien :ico_wstydzioch: i tak jestem jeszcze śpiąca :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

OOO to super. Tylko pogratulować :ico_brawa_01:u mnie dzis bez mdlosci chyba juz pozegnalam te wstretna przypadlosc oby juz nie wrocila
No mi wczoraj też ok. 16 chciało się mocno spać, ale poszłam na spacer i mi przeszło.Ja jak zwykle spałam z Mają już w dzien i tak jestem jeszcze śpiąca
Fajnie że możecie sobie tak razem pospać i to w dodatku na świeżym powietrzu :-Dja wika o 14 30 usypiam na spacerze wracamy - on spi w wozku a ja na lezaku na dworze
Twarda z ciebie sztuka :-) , ale mama zasłuzyła sobie takim postepowaniem.a no i mama dzwonila ale nieodebralam
A co mu sie dzieje, że musi byc operowany?jeszcze w poniedzialek operacja wiktorka
to trzeba korzystać :-Dsam nie wie ile ma i nawet jakbym sama wziela i cos kupila to za chiny ludowe by nie wiedzial

Dzięki AgaSza. Ja tym bardziej się cieszę. Bardzo mi miło, że o nas myślisz. :ico_brawa_01:gratulację z okazji 10 tygodnia Codziennie o Was myślę, odliczam dni i z każdym dniem coraz bardziej się cieszę.
Dzięki Monia M.sylwiab0000 gratuluje 10 tygodnia
To dobrze, że apetyt dopisuje :ico_brawa_01: i juz nie męczą cię mdłosci.wrocilam taka glodna, ze na samo wejscie zjadlam 10 pierogow
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość