13 kwie 2010, 09:41
Witam :-D
dzięki Dziewczyny za życzenia urodzinowe :-D , zapraszam na :ico_tort: ... wiecie, że ja chyba jestem najstarsza na naszym forum :ico_szoking: ale co mi tam, a ciągle czuję się na 18...no może na 21 lat :-D
zaczarowana kuruj się kobetko, kuruj i dzięki za podpowiedź dot. karmienia łyżeczką, podałam tak dzisiaj Zosi mleko modyfikowane i zadziałało, wypiła 60 ml, a jak na nią to sukces :ico_brawa_01: może przyzwyczai się i albo będzie piła z butli albo spróbuję z niekapkiem :ico_oczko:
wiolaw :ico_brawa_01: dla Lolusia że dał pospać mamie :-)
Sabcia podziwiam Cię kobietą a tą wytrwałość i gratuluję "spadających" kilogramów, ja już od dłuższego czasu zbieram się do robienia brzuszków, bo trzeba doprowadzić brzuch do jakiegoś normalnego stanu i jakoś nie mogę się zebrać :ico_wstydzioch:
mikusia zdrówka dla Wiki i niech już dziewczyny przestaną chorować, a Zuzia niech bezbooleśnie ząbkuje
kilolek bardzo dobrze powiedziałaś dyrektorce, inni palą i jest ok, a Ty przez chwilę dziecku piersi nie możesz podać ???? Nie rozumiem kobiety :ico_puknij: jakaś dziwna jest.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 09:48 przez
Magda33, łącznie zmieniany 1 raz.