Czesc :)
Pogoda do bani ale widze że nie tylko u nas :ico_sorki: głowa mi pęka także Ewcia doskonale cię rozumiem. Zaraz jakąś tabl musze wziąć.
edulita, :ico_brawa_01: dla Iduni za kolejnego ząbeczka :ico_brawa_01:
Magda33, co do spacerówki to moje chłopaki też jeszcze nie siedzą tzn podsiadują ale nie siedzą sami. Ja już gondole schowałam bo po pierwsze nie mieszczą się w nich po drugie nic w nich nie widzą i się złoszczą. Spacerówke odrazu nie musisz układać do maksymalnego siedzenia przecież tylko pół na pól. I napewno nie będzie jej źle.
Wiolaw ale Loluś duży chłopak :ico_brawa_01: a że spacerówka w tyłęczek gryzie haha to tak jak Maksia, wygina się i dupke do góry unosi. Muszą się przyzwyczaić.
Matikasia własnie zapomniałam napisać że laseczka z ciebie i to 5 miesięcy po porodzie. A ten takie wałeczek na dole brzucha to chyba po porodzie jest normalny. Ja też mam i to bardzo duży. Walcze z nim ale spokojnie czasu trzeba.
CHłopaki spią już troche więc pewnie zaraz będzie alarm, ostatnio są starsznie płaczący w ciągu dnia nie moge ich na sekundke zostawić samych :ico_sorki: ciekawe co się podziało bo mają tak od paru dni. Mam nadzieje że szybko im przejdzie.
[ Dodano: 2010-04-14, 09:56 ]
Zuzia sie znakomicie rozwija i niema nic niepokojacego
jakie piękne wieści :ico_brawa_01: super!!
Bigottka,siunia,nerowercia????dziewczyny odezwijcie sie
no własnie!!!