normalnie urwanie głowy z tym przedszkolem ale juz na przyszłośc będa wiedziały ze nie ma co Nikoli zmuszac :ico_haha_01:
dokłądnie, popieram :ico_brawa_01:
w poradni preluksacyjnej to chyba Kala miała tam przeboje :ico_olaboga:
nie,
edulita na szczęście u mnie lekarze w preluksacyjnej byli spoko, ale się najeździłam, bo Weronika kość udową czy tą panewkę kości udowej miała praktycznie zupełnie płaską... :ico_placzek: ale już na szczęście "wylizała" się... :ico_sorki:
Niki ogladała ze mna i mówi do mnie "mamus te dzieci tez jedzą suchy chleb dla konia tak jak nasza Ida " :-D
super stwierdzenie :-D może zmieni się to powiedzonko na "suchy chleb dla dzidziusiów..." :-D
[ Dodano: 2010-04-16, 13:04 ]
Kala dobra jesteś;) tak ciążowa zachcianka to nie ważne czy z Polski czy z Hiszpanii:)
dokładnie dokładnie... Ale obym za często takich zachcianek nie miała, bo z torbami pójdziemy... no w końcu na razie z 1 wypłaty żyjemy a w dodatku prawie cała pensja Rafała idzie na paliwo i spłatę kredytów co braliśmy na ślub...
Wiecie co? Szymek mi się zaczyna jąkać :ico_wstydzioch: może dlatego że czasami nie mam dla niego czasu a jak cały czas za mną łazi szczególnie jak Werka się drze, to mam go dosyć, że wyszłabym z domu raz na zawsze...
W ogóle mam coraz mniej cierpliwości. I do Szymka i do Weroniki. Co będzie za pół roku jak urodzi się trzeci bajtel? Czy to przez ciążę i humory czy raczej przez to że miałam po Weronice depresję poporodową? Tak się wybieram prawie pół roku do psychologa i się wybrać nie mogę... :ico_placzek: :ico_olaboga: