ez tak uważam. Wczoraj jak sie dorwałam to przeczytałam 140 stron-tak aby dotrzeć do 10 tygodnia.
to i ja sie zaczelam zastanawiac jak tak zachwalacie :-D :-D :-D tylko kiedy ja czas bym miala na czytanie
asika82, no i ja tez tutaj :-D :-D :-D :-D :-D
a ja wlasciwie mam pytanie do Ciebie bo mi sie kojazy ze ty z Antolinkiem cc milas - a z malutka w ciązy wszystko ok i jaki z nią porod mialas? Bo mnie lekarz coś sraszy ze za wczesnie po cc i to ciąza wysokiego ryzyka
Czarnulka22, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: witamy cieplutko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale tam tak słabo temat idzie że też z chęcią dołączyłabym do Was... :ico_wstydzioch: z USG mam termin na 2 listopada...
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no prosze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja wymeczona strsznie, z kolezank po sklepach latalysmy szukalysmy ubrani na chrzest i kupilaam - w przecenia ze 130 na 80 bo guzik wisial na jednej nitce - co jaw minute przyszylm - 50 zl w kieszeni :-D :-D :-D :-D