Witam po swietach nie miałam nastroju bo przez świeta przezywalismy smierć dziadka meza i dzis mielismy pogrzeb :ico_placzek:
a odrazu sie chwale ze dzis przed kapiela znalazłam drugiego zeba u Iduni
chloe, - dobrze ze juz wróciliscie i że Maciuś juz lepiej wiec te dolegliwosci to alergiczna reakcja na antybiotyk ? :ico_olaboga: biedactwo i swieta nieciekawe ale juz dobrze że jest ok
zmarła moja kochana ciocia
wiem co czujesz i bardzo mi przykro ze takie smutki u ciebie :ico_pocieszyciel: jezeli piszesz o nieszczęsciach
Nieszczęścia chodzą parami
to napisze ci na pocieszenie ale to prawda że dobre rzeczy chodzą gromadami wiec niedługo u ciebie zaswieci słoneczko :ico_noniewiem:
Napisz jak Macius teraz i jak przezył pobyt w szpitalu :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-04-07, 09:27 ]
Wkleje wam kilka foteczek światecznych :-)

[ Dodano: 2010-04-08, 23:06 ]
Wpadam wieczorkiem godzine temu wrócilam dopiero do domku :ico_zly: od godziny 16 siedziałam na policji :506: wswieta ukradli mi na parkingu pod blokiem wloty powietrza z maski zakup nowych to 250 zł :ico_szoking: nie mam narazie takiej rezerwy jeszcze spłukani po swietach jesteśmy. Dzis jechalismy na działke patrze a stoi beemka z moimi wlotami (były charakterystyczne bo sygnowane znaczkami z nazwiskiem pierwszego własciciela) zadzwoniłam po policje przez godzine ustalali czyje to auto póxniej szukali własciciela więc następne pól godziny :ico_zly: zjawiła sie baba która odrazu sie darła że czego ja od niej chce ze ona nie jest złodziejka :ico_olaboga: grzecznie wyjaśniłam pani ze o nic jej nie oskarzam tylko poznałam swoja rzecz a juz policja ustali co dalej i w jaki sposób sie znalazły u pani :ico_noniewiem: pojechalismy na policje pani twierdziła ze auto posiada w takim stanie od 100 lat - nawet policjanci pukali sie w głowe jak to usłyszeli :ico_puknij: w miedzyczasie przyjechałam do domu po brif, papiery zakupu w niemieckim autohauzie i zdjecia jeszcze z wlotami - zawiozłam to wszystko na policje i okazało sie ze to słaby dowód :ico_zly: pani ma na wlotach wgnioty w tych samych miejscach gdzie ja mam szramy na samochodzie po jakims sróbokrecie czy czymś takim czym ktos je wyrwał i w dodatku posiadam jeden ułamany zatrzask którego brakuje tej pani - ale to chyba zamało :ico_olaboga: tyle spisywania nerwów i szarpania sie o swoje a i tak nic nie zdziałałam :ico_placzek: teraz mam czekac na dzielnicowego co dalej z ta sprawą - słów brak nawet gdybym złodzieja za ręke złapała to i tak by nic nie zrobili słów brak :ico_placzek:
Przepraszam ze tak sie naskrobałam ale musiałam to z siebie wyrzucic bo nerwy mnie nosza na masakre :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
:569: hej kochane gdzie wy jestescie piszcie co u was i jak zdrówko :ico_noniewiem: zostałam sama na naszym temacie :ico_placzek: