anusiek u mnie w wozku w gondoli sie podnosi ale ja tego nie robie bo jak nie spi to ok a jak zasnie to glowa jej na bok spada a jak chce obnizyc to sie budzi :ico_zly: ale czy mozna spacerowke w 2 strony to nie wiem :ico_wstydzioch: jeszcze w worku jest zapakowana, ja przy synu terz szybko wymienilam wozek na spacerowke bo byla praktyczniesza i lzejsza
leona moja dzwiga glowke ale pupy nie ma ochoty, cos za cos :ico_oczko:
o i zaczela wszystkim jezyk pokazywac, a ma dlugi jak jaszczurka :-D super widok
Pruedence, ja dzisiaj spotkalam kolezanke co ma domowe przedszkole troche z nia pogadalam i jeszcze zobacze moze o zlobek sie podpytam, juz sama nie wiem miala byc tesciowa ale troche jakby z laski pilnuje
iw_rybka, zdrowka dla synka i aby was nie pozarazal
ja jestem w strasznym szoku dzisiaj i z tych nerwow niedobrze mi, prawdopodobnie z mojej rodziny dziewucha 20 letnia urodzila dziecko pocwiartowala i probowala spalic :ico_placzek: wszystko wyszlo na jaw jak dostala krwawienia i pojechala na pogotowie wmawiala ze to miesiaczka ale bylo widac ze jest po porodzie i jeszcze resztki lozyska byly wiec zawiadomiono policje i zaczeli szukac ciala i znalezli w smietniku obok domu podpalone i wszystkie czesci ciala oddzielnie i glowka i raczki :ico_placzek: jak mozna byc takim potworem ja bym nawet zwierzeciu nie potrafila zrobic krzywdy a co dopiero wlasnemu dziecku :ico_placzek: jeszcze moj tata miesiac temu byl tam i pytal sie jej czy w ciazy nie jest to sie wyparla, aby sie okazalo ze to nie prawda ale podobno na tej wsi nie ma innej takiej ( a juz ma roczne dziecko ona bez szkoly i ojciec dziecka tez ani szkoly ani pracy), niedlugo wszystko wyjdzie na jaw bo ta dziewczyna jesze w szpitalu to swieza sprawa i nie wiem kiedy tata tam pojedzie sprawdzic bo przeciez nie zadzwoni i nie zapyta :ico_placzek:
[ Dodano: 2010-04-21, 20:20 ]
podanie o ten dodatkowy urlop ja napisałam sama :-) Jedno zdanie że proszę o dodatkowy 2 tygodniowy urlop macierzyński i to wystarczyło :ico_sorki:
u mnie zus wymagal jeszcze dopisanie ze czas pracy mi sie nie zmieni czy cos takiego, juz nie pamietam ale bez tego cofneli mi podanie, nawet nie chcieli przyjac
[ Dodano: 2010-04-21, 20:29 ]
straszne poczytalam w internecie o tym zabojstwie i wszystko sie zgadza :ico_placzek: co za koszmar