Hej dziewczynki. Ja w końcu się przemogłam i zrobiłam a6w, do tego ćwiczenia na pośladki i nogi i gimnastyka poranna. Wypiłam baaardzo dużo wody, i nawet ból pęcherza mi przeszedł. Moje dziecko śpi :ico_sorki:
Dziś sprzątałam w mieszkaniu, a teraz nic mi się nie chce. Zajadam się marchewka, bo ostatnio zjadłam pół pudełka ptasiego mleczka, nie mówiąc o innych słodyczach....
Mam ochotę na jaką pieczeń, albo na pieczoną golonkę :ico_sorki: Mam dziś zachcianki jak :ico_ciezarowka: no i tą pyszność którą zrobiłaś
Matikasia też bym pochłonęła.
Dziś znów 20 dag mniej no i motywacja sama do ćwiczeń rośnie.
:ico_sorki: :ico_sorki: dla Ciebie!!
Jak ja zazdraszczam morza normalnie mi by się nigdy nie znudziło jak bym tam mieszkała. Polskie morze jest cuuuuudowne i w zimie no i w lecie
oj tak, w zimie co prawda jest trochę ponuro, ale tak to już jest. zaraz Wam tu wkleję zdjęcia z zimowego morza. Ja przed zamieszkaniem w Gdyni też mieszkałam we Wro jako studentka :-)
Wczoraj na wieczór zrobiłam sobie herbatkę żurawinową, akurat miałam i nie wiem co mnie podkusiło żeby sobie zrobić.
Poprosiłam go by ściągnął Milence pampka jak co wieczór na wietrzenie dupki (leżała na kocyku na podłodze) a on rozebrał ją całą do naga i leżała taka goła na tej podłodze uratowałam córcię;)
tak to jest już z facetami :ico_sorki:
to ja jestem w szoku co oni w tych szpitalach robią, ale spoko, mnie też nastraszyli z wynikami po posiewie moczu małego...
mikusia1 jak wyzdrowiejemy to wyciągamy Bigottkę i heja na bulwar! A do jakich lumpków chodzisz? bo ja byłam na starowiejskiej i nic nie znalazłam kompletnie dla małego, dla siebie za to tyle że hej
ide z Zuzka do nefrologa ciekawa jestem co mi powie
daj znać co i jak koniecznie
mazy mi sie pobyt w gorach
hehe jak jestem u rodziców, to mam góry pod nosem, zawsze marzyłam o tym aby mieć dom nad morzem i w górach i marzenie się spełniło. Nie dziwię ci się wcale że chcesz w góry jechać.
taki zwykły z torebki??
Ja też muszę kupić małemu krzesełko, dziś napomknęłam G, powiedział,ze za miesiąc :-/... może jak dobrze pójdzie to już ze swojej wypłaty kupię :ico_sorki:
Też bym chciAŁA już dać do spróbowania małemu zupkę, ale jeszcze do tej pory mu ta okropnma wysypka po antybiotyku nie minęła ...
a to nasze morze zimą
i jaaaa
i znów ja
[ Dodano: 2010-04-21, 18:13 ]
Ja też wiersze pisałam i piszę dalej. Mam ich ok. 150, na blogu jest większość, jeśli chcecie to możecie zerknąć link jest w podpisie.
Matikasia, a nie myślałaś o wpisaniu tych swoich wierszy w jedno miejsce?