24 kwie 2010, 12:49
Dzień dobry :ico_haha_02:
Raz Dwa Trzy ballada dla okruszka
Królu mój, ty śpij, ty śpij, a ja,
Królu mój, nie będę dzisiaj spał.
Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam, kiedyś tam ...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który Los rzucił nam.
Skarbie mój, ty śpij, ty śpij, a ja,
Skarbie mój, do snu ci będę grał.
Kiedyś tam będziesz spodnie miał na szelkach,
Ale dziś jesteś mały jak muszelka,
Którą Los rzucił nam.
Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę,
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który Los rzucił nam.
Zaczynamy sobotnie popołudnie od łyka ciepłej :ico_kawa: i kawałka :ico_tort:
Nie mogłam się dzisiaj zwlec z łóżka. Małż wyszedł przed 9 do pracy, a ja polegiwałam w ciszy :ico_sorki: w końcu jak się zerwałam i powiedziałam sobie dość tego leniuchowania :ico_olaboga: to ogarnęłam wszystko co trzeba i tak pościel wietrzy się na balkonie ;), zupa pomidorowa już ugotowana, suche pranie ściągnięte i schowane, naczynia ze zmywarki pochowane, lusterka wszelakie pomyte ;) teraz czekam na męża, którego muszę wyciągnąć na dłuugi spacer z psem po lesie w celu zarzycia ruchu i świeżego powietrza ;D Jutro mamy gości na obiadku, więc wieczorkiem upiekę ciasto - będzie jak u babci :ico_haha_02:
Ja zakupiłam witaminy Prenatal Classic ale jakoś nie czuję wewnętrznej potrzeby by je łykać codziennie więc czynię to raz w tygodniu ;) Jem owoce, surowe warzywa, piję soki i koktajle własnej roboty, wyniki mam ok więc nie chcę się faszerować na zapas. Mleko piję średnio 250 ml dziennie ;) lubię i już.
O porodzie nie rozmyślam, będzie co ma być :ico_ciezarowka: i tak nie da się tego przewidzieć :ico_haha_02: intensywnie za to myślę o porządnym przygotowaniu/spakowaniu rzeczy do szpitala. Zalezy mi na tym bardzo, żeby nie być uzależnioną od innych w celu braku jakiegoś przedmiotu.
Karogratulacje :ico_brawa_01:
Miłego dzionka kobitki ;D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: