mam to samo, mdlosci od rana do nocy, tylko mnie jest niedobrze z glodu i ciagle jesc dlatego musze :ico_olaboga:Z młodym to na wieczór mnie brało i tyle a tu calutki czas męczy, jak otwieram lodówkę to

Ja wcześniej na to nie zwracałam uwagi, ale po obejrzeniu waszych zdjeć z poprzednich ciąż przyjżałam mu się baczniej i nawet dokonałam pomiarów :ico_haha_01: Jakież ogromne było moje zdziwienie po zmierzeniu centymetrem, że od poczatku marca przybyło mi 12 cm w pasie. :ico_szoking: Wczoraj nawet moja siostra zaczęła mi się przygladac i stwierdziła że już brzuszek mi trochę rośnie. :-D Tak więc coś już widać.A ja mam pytanko - CZY BRZUSZKI JUZ MACIE CIĄZOWE????
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Monia. Gratuluję :-DStawiam za skonczony 10 tydzien
:ico_sorki: :ico_sorki:Monia. Gratuluję
od tabletek strasznie tyję, a poza tym jeśli będę karmiła to nici z hormonalnej antykoncepcji...
mnie z wikiem wcale mdlosci nie meczyly a teraz tak jak wy od rana do nocy - a jak juz mam pusty brzuszek to wogóle mi niedobrze a przelknac to ciezko cosZ młodym to na wieczór mnie brało i tyle a tu calutki czas męczy, jak otwieram lodówkę to :587: :587:
CZY BRZUSZKI JUZ MACIE CIĄZOWE????
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za skonczony 10 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Justysia jak Wik???
kurde :ico_placzek: :ico_olaboga: a może to jakiś zajad tylko z braku witamin (no bo dzidzia ściąga) oby!!! :ico_sorki: albo może pryszcz jakis akurat koło ust :ico_noniewiem: :ico_sorki:jestem zalamana zrobila mi sie opryszczka w kaciku ust nienawidze tego dziadostwa, i tego sie w ciazy najbardziej obawaialam
A co do jedzenia to Maja tez jest tego przykładem że może taki maluch sam pięknie jeść nawet zupk
pewnie ze tak, ja sie nie przejmuje, ale takie gadanie wkurza :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:hodzeniem tez sie nie przejmój :ico_nienie: Maja starsza od Wiktorka a też boji sie jeszcze sama chodzić :ico_noniewiem: mają na to czas :ico_sorki:
no trzeba trzeba, ja jutro mm ginka to razem z usg moze wstawie :-DCo do brzuszków to już czas by zacząć fotografować :ico_oczko: Z maą jakoś wcześnie zaczelam a teraz jakoś sie ociągam.. :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość