Witajcie
umnie weekend znow minal spacerowo
zrobilo sie tak ładnie cieplutko az niechce sie siedziec w domku a szczegolnie przed kompem :-D :-D :-D :-D
a dzis wogle rewelacja oby tak juz zostalo :ico_sorki:
:ico_oczko:
Wiki w szkole a Zuzka sobie spi :ico_oczko:
ja od rana sprzatanie,pranie i posprzatalam sobie balkon przez zime troche sie nabrudzilo :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a teraz tak ładnie rozwiesilam pranie i sie suszy :-D
czeka mnie jeszcze duzoooooo prasowanka :ico_olaboga: :ico_olaboga: zaraz zaczynam hehe
kurka tak zachwalacie to a6w ze chyba tez sprubuje bo jednak niemoge patrzec na moj brzuch :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
okropnie wyglada
a widze ze chudniecie i moze i umnie bedzie efekt
musze sobie z neta spisac ta tabele i moze od jutr zaczne :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Matikasia super fotki na poczcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Milenka wydaje sie taka duza i jak fajnie wygladaja razem z Matim na tym samochodziku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i dla ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 5 z przodu superrrr
wkoncu widzisz efekty :-D :-D
isiawarszawa, sliczne masz mieszkano i takie fajne duze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super
no i :ico_brawa_01: dla Oliwki za usypianie :-D :-D
Z moja Zuzka tez niemam problemu od poczatku zawsze po karmieniu do łozeczka i po chwili sama zasypia
pogada sobie "ba-ba""ma-ba" a potem idzie lulku
hehe
Magda33, i jak tam wynik moczu Zosi??mam nadzieje ze negatywny
szkoda ze musisz isc szybciej do pracy ale Zosia i ty napewno sobie poradzicie wkoncu bedzie pod dobra opieka
bedzie dobrze trzymam kciuki :-D :-D
my jutro bedziemy polowac na siuski Zuzki i potem musze isc do laboratorium i jesli wynik bedzie negatywny to dopiero zapisza mala na ten caly CUM
Kasia90, kuchnia przesliczna naprawde :ico_brawa_01: jednak warto bylo czekac :ico_oczko:
chyba troszke podobna do kuchni
matikasi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a fotki ze spacerku sliczne KInia juz taka duza a twoja fryzurka ekstra pasuje ci a swoja droga ty jestes bardzo mlodziutka bo na fotkach wygladasz jak Kini siostra hehe :ico_oczko: :ico_oczko:
okładnie tak! Ale muszę się pochwalić, że w piątek było super! I w ogóle nie bolało. :)
no i super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz bedzie juz tylko lepiej
Edulitazycze udanego pobytu nad morzem :-D :-D :-D
Matikasiafajnie ze i wy jedziecie tez nad morze super cala rodzinka :ico_oczko:
:ico_oczko: :ico_oczko:
ja w tym roku to moge sobie pomazyc o wyjezdzie ale moze wprzyszlym roku zobaczymy :-D
Ale dzis rano jak wstalam to sie usmialam - Nikola spala na brzuszku w jednej raczce jeden smok w drugiej drugi hehehe musiala sobie wnocy zgarnac
hehe fajnie musialo to wygladac :-D :-D :-D
te nasze dzieci sa takie sprytne
fajne fotki na poczcie :-D :ico_brawa_01:
Ja też już niedługo, i to chyba już na dniach zacznę pracować... Boję się jak diabli jak to będzie, ale jakoś trzeba zacząć...
ojej ty tez :ico_olaboga:
ale idziesz tak normalnie do pracy czy ten swoj interes otwierasz??
a wlasnie jak tam twoj biznesik??
no i mialam pytac moze w jakis dzien bysmy sie umowily na spacerek??
zrobilo sie tak ładnie
daj znac
czekam na prozpozycje :-D :-D
mnie niepasuje tylko jutro i pojutrze a tak to jestem wolna :-D
uciekam kochane :ico_prasowanko: :ico_prasowanko: mnie wola hehe :ico_oczko: