witajcie wieczorowo
piekna pogoda unas dzis byla
i wkoncu zmienilam Zulce gondole na spacerowke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bo cos ostatnio plakala ze niemogla nic zobaczyc :ico_placzek: a teraz juz siedzi spokojnie i sie rozglada na wszystkie strony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kala :ico_tort: za 6 miesiecy Weroniki
no i fajnie ze niemusialas placic za badanie ktore okazalo sie zbedne :ico_olaboga: ach ci lekarze :ico_olaboga:
Matikasia no figurka pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: az zazdroszcze normalnie
Kasia90 zgadzam sie z dziewczynami ze jestes bardzo mloda a bardzo dojrzala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i jestes swietna mamusia :-D :-D
a fryzurka super tez bym tak chciala niestety musze chodzic do fryzjera
Magda33 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ujemny wynik posiewu :-D super
mam nadzieje ze unas tez taki bedzie
jutro bedziemy łapac mocz hehe
Mikusia1 tak praca związana ze sklepem moim (na świętojańskiej)
o to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a zdradzisz jaka branza??moze odwiedze :-D i cosik kupie hehe
a przy okazji odwiedze hehe
Co do spacerku to może być ciężko teraz, bo młody jeszcze nie odchorował, a mam teraz konkretnie mało czasu na cokolwiek, bo sklep i w ogóle.
niema problemu rozumiem ale jak juz sie zaklimatyzujesz w pracy i Gracjanek wyzdrowieje to ja bardzo chetnie :-D :-D
Mam nadzieje ze na tym badaniu CUM nic złego nie wyjdzie
no ja tez mam nadzieje ze najpierw musze zrobic ten posiew moczu i czekac na wynik a potem ustalic termin w Szpitalu Miejskim
a wlasnie ile ty czekalas na to badanie??dlugo??
Ewka82 moje gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 5 z egzaminu superrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
fajne fotki Pawelka na n-k :-D :-D
boski Pawcio hehe
Isia kochana masz rowerek fajnie tez bym chciala a tak sie niechce za bardzo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
musze poczytac o tej a6w i sprubuje od jutra :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
dobra dziewczynki ja uciekam
bo rano trzeba wstac Wiki wyszykowac do szkoly i ja zaprowadzic razem z Zulka
a potem musze sic do Zusu po zaswiadczenie
i na 15.30mam neurologa bo te wyniki sie zmienily zobaczymy co powie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
dobranoc papa