ja mysle, ze jesli mozesz, to przezcekaj ten okres (zredukuj ilosc karmien), zobaczysz, to minie
nie zabieraj jej teraz ego, czego ona najbardziej potrzebuje
chyba masz racje - spróbuje przeczekać przynajmniej do jakiegoś 7 miesiąca ciąży - może sama przestanie już chcieć cyca :ico_sorki:
a czy jak mialyscie mniej karmien, to Tobie to pasowalo??
mi to pasowało, bo i nawet Maja zaczeła sie przyzwyczajać i nawet nie wołała, a teraz znów jak tylko wezme ją na kolana to pokłada sie do cyca :ico_noniewiem:
wg mnie nia ma sensu podawac podrobek Twojego mleka bo ono jest najlepsze dla dziecka
no właśnie wiem - testowałam ją tylko na to czy ona rano jest głodna że chce jeść czy chodzi o samego cyca - jednak cyca bo mleka nie chciała i wolała popłakac chwile i iść spac bez jedzenia mleka sztucznego :ico_sorki:
to jesli nie ma zadnych przeciwskazan, to karm ja jeszcze, widocznie nie jestes na to jeszcze gotowa
no właśnie nie ma przeciwskazań w sumie - jedyne o co sie obawiam tak naprawde to żeby nie karmić potem 2 na raz i o tą zazdrość Maji do maleństwa przy "jej" cycu :ico_noniewiem:
Więc cycujemy dalej :-) :ico_sorki:
emilia7895, dziękuje za pomoc w rozwianiu moich wątpliwości co zrobić :ico_brawa_01: :ico_sorki: