karmelka no to fajnie, że wszystko ok!
z tego co czytałam o spiralach, to wcale nie takie dziwne, zdarzają się ciąże przy spirali. CHoć pewnie przy tej z hormonem nie...a dlaczego odradzał Ci mirenę? przecież przy karmieniu można ją stosować
hormony odradził ze względu na zagrożenie cukrzycą.
Rehabilitacja ok.Właściwie nie robiliśmy nic metodą Vojty ale Bobath tzn.wszystko co dotyczy pielęgnacji dziecka mam wykonywać we właściwy sposób.Odpowiednio podnosić,przewijać,noić itd. i to już pomaga dziecko dobrze się rozwijać.To jest fajnie opisane w książce Zawitkowskiego CO NIECO O ROZWOJU DZIECKA.Ja bardzo lubię tego faceta.Dużo mi pokazywał ten nasz rehabilitant i jemu to wszystko tak super sprawnie idzie.A jakie ma super podejście o dziecka,taki spokój z niego bije.naprawdę jestem pod wrażeniem.Za tydzień kolejne zajęcia to zobaczymy co bedzie z nim robił.
[ Dodano: 2010-05-04, 21:15 ]
Ale mnie dziś łepetyna bolała :ico_szoking: to chyba przez tą pogodę.
W niedzielę idziemy do restauracji na komunie siostrzeńca i trzeba odwiedzić fryzjera bo zarosłam i powinnam tez włoski pofarbować,ale to już w domu.Kasy mi szkoda na farbowanie u fryzjera.Trochę poszalałam na allegro wczoraj i dziś i nakupiłam ubranek Filipowi takich już na lato,używane w super stanie i sporo tansze niż nowe w sklepie,a dziecko i tak zaraz z tego wyrośnie to po co przepłacać :-)
[ Dodano: 2010-05-04, 21:17 ]
na receptę tylko dla alergików
tak tylko alergik dostanie na receptę.Nam dała Bebilon pepti,bo czasem trzeba Filipa butla nakarmić jak mnie nie ma i zapłaciłam za nie chyba 11zł.