witam koleżanki :-D ale się rozpisałyście, aż 6 stron jak na razie, postaram się wszystko przeczytać :ico_sorki:
edulita boskie foteczki :ico_brawa_01:
co do dań dla dzieci to aż zadzwoniłam do mojej położnej i powiedziała że spokojnie półrocznemu dziecku można dawać "nasze jedzonko ", ale jak np rosołek jest za tłusty to odcedzić żeby nie było tych oków tłuszczu :ico_haha_01:
Magda33 racja z tym, że forum to nałóg... Mój Rafał ciągle pyskuje, że dla mnie ważniejsze forum niż on... i że pewnie tu jacyś faceci piszą a nie dziewczyny... Więc mu pokazałam i mina mu zrzedła, głupio się mu zrobiło i tyle :ico_wstydzioch: :ico_brawa_01: :ico_sorki:
Widzę że niektóre dzieci już pełzają, a moja klucha leniwa cosik :-D ale dziś kupiliśmy jej chodzik ale tylko wali pięściami w zabawki, w nosie ma odpychanie się nóżkami od podłogi,Leniwiec jeden :-D
Kasia90 a kto to jest ta Agatka, Twoja córcia ma chyba na imię Kingusia... :ico_noniewiem:
ooooo Ewa to de facto nie mamy do siebie daleko :-D ja jestem z Częstochowy a Rafał zanim się pobraliśmy mieszkał w Sosnowcu chociaż i tak prawie codziennie do mnie przyjeżdżał po pracy albo przed... zależy od zmiany... :ico_noniewiem: też się piszę na wspólny spacerek :ico_brawa_01:
Matikasia Milence suuuper w kolczykach i zuch dziewczynka :ico_brawa_01: za odwagę :ico_haha_01: co do danonków to położna mi mówiła że serki pomału można wprowadzać :ico_brawa_01:
Sabcia jaki Ty proszek na ząbki używasz??? Ja na razie żelu bobodent :-D
wow doczytałam :ico_sorki: