ale dziś mam paskudny dzień :ico_zly:
szybko skocz do
herbaciany na te smażone ziemniaczki ze śmietaną i cebulką i już będzie lepszy humor :-D ja to bym z miłą chęcią skorzystała ale właśnie mi się nie chce robić :ico_haha_01:
herbaciana, ja też własnie miałam te mc donaldy chyba jedyna różnica to że pod narkozą a krazki chyba nie nie? sama nie wiem ale właśnie,najważniejsze żeby donosić :ico_sorki: nawet po 36 już jest bezpiecznie :ico_sorki:
:( mi też,ale cóż wtedy nie było mi pisane zostać znów mamą,za to teraz na siebie dmucham i chucham :ico_ciezarowka:
było ci pisane zostać mamą aniołeczków,one potrzebują cudownych mam takich jak my :ico_oczko:
a teraz masz racje chuchaj dmuchaj ja też będę :ico_sorki: :ico_sorki:
Ania u mnie to samo,humor do piczki,leń w pupie i tylko spać mi się chce
ja miałam dziś lenia do południa ale w końcu się wzięłam bo już przysypiałam i tak poodkurzałam,kurze wytarte pranie już wyschło,obiad zrobiłam,wymyłam kuchnie i jeszcze prasowanie mi zostało na wieczór :ico_sorki:
coś bym zjadła nie wiem co a przyznam,że obiadu nie jadłam jakoś nie chciało mi się :ico_noniewiem: właśnie
herbaciana, zostało ci coś tych ziemniaków z cebulką? śmietanę mam jak coś :ico_haha_01: :ico_haha_01: