matikasia, ona nie pożycza, tylko kupuje coś mi bo okazja była a potem musze jej oddawać
tak jak z meblami, zadzwoniła że jest wypoczynek za 300 zł, ja na to ze nie wiem to powiedziała że jak chce ale ona i tak go kupuje, a potem wyszło że trzeba jej za meble oddać, nie chodzi o tę konkretną sutuacje bo naprawde warto było wersalke i 2 fotele prawie jak nowe (tylko przeprać trzeba) za 300 zł ale juz jestem w plecy w sumie wbrew mojej woli - bo ona i tak bierze...
nom nic, nie ważne, lece spac... dobranoc
aha no i wkoncu sie zmotywowałam co do rowerku, co prawda zaczełam od 3 minut 3 razy dziennie ale pedałowania 30 km/h
jeszcze 2 dni i przejde do 4 minut. wiem że mało ale ja wogóle nie mam kondycji ! :ico_sorki: wiec terapią szokową nic nie zdziałam bo mnie nogi bolą juz po 30 sekundach :ico_olaboga: ale te 3 minutki daje rade w potem bede powtarzać "to tylko minutka wiecej tylko minutka wiecej :ico_noniewiem: " ;-)
za tydzień mnie teściowa weekendowo nawidzi :ico_noniewiem: jak ja sie ciesze
chciała przyjechac tylko na niedziele ale piotrek zaproponował jej cały weekend :ico_zly: w sumie jak uspie Oli to wyjdziemy moze z piotrek na rocznicową kolacje, to juz rok po slubie bedzie za tydzien :ico_brawa_01: no i rok po ślubie asiki :)
[ Dodano: 2010-05-09, 21:47 ]
to i ja dodam kilka foci na dobranoc
myju myju
moja pakerka - nikt jej nie podskoczy :)
Oliś w łózeczku
kącik Oli i jej kubusiowe zasłonki (za 2 dałam 5,50 :ico_szoking: )
diabołek
kubusia
przyjaciółki Ala i Oli (różnica Oli 1,5 miesiąca starsza)