Magda33 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za raczkowanie!!! :) A kawę ja normalnie piję od początku karmienia i nic Kindze nie ma. Położna powiedziała, że można jedną dziennie. Że więcej szkodzi, bo za dużo kofeiny, ale że z jednej kawy to tyle kofeiny dostaje się do mleka, że dzieciaczek nawet nie ma prawa poczuć.
Isia I tak masz dobrze, moja zasypia koło 19-21nawet i budzi sie dwa razy w nocy i czesto wstaje 5:30-6rano.
Wiolaw Ja mam zasadę, że przed roczkiem nie obcinamy włosków. Jakiś tam stary przesąd czy coś. Ale dla Lolusia :ico_brawa_01: za obcięte włoski i za siadanie! Zazdroszcze ogródka!
Ja też ide przed blok, kawałek się przejde i wróce jak Kinga zaśnie, wtedy sobie na ławce książkę poczytam! Musze szybko zanim dzieci z podstawówki wrócą, bo mamy jeden jedyny blok na odludziu a w nim ponad 100dzieci. :ico_szoking: Więc jak wracają to robi się mrowisko, wtedy ja zbędna pod blokiem jestem, stratują mnie jeszcze... Zresztą zaplanowane mycie okien mam na dziś.
MatikasiaA jakie to pampki trzeba kupić? I :ico_brawa_01: dla Milenki za ząbek! A my bez auta nie dalibyśmy rady. Umarlibyśmy z głodu, bo stąd trzeba wszędzie autem.
myślałam że sie nie zmieszcze a tu weszłam i juz nic nie szukam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A jak kąpiecie dzieciaczki? Bo ja od wczoraj zrezygnowałam z codziennego smarowania oliwką (będziemy tylko przy masażu lub w razie wysuszonej skórki) i zrezygnowałam z mycia buźki wacikiem namoczonym w rumianku tylko myje wodą, normalnie ręką albo gazą (używam zamiast gąbki), no i nie myje już języczka i policzków rumiankiem. No i oczywiście kąpiemy się już w dużej wannie! :)