Juz jestem :-D :-D :-D
zaczne od tego ze odebralam dzis wynik posiewu poczu Zuzki i jest
negatywny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak bardzo sie ciesze
wkoncu jutro pojde do Szpitala i bede mogla zapisac Zulke na ten Cum :-D :-D :-D
dziewczynki odpukac zdrowe i niech tak zostanie :-D :-D
kupilam dzis Wiki olej z rekina w kapsulkach ponoc lepszy niz tran takze zobaczymy :ico_oczko:
Zuzia dobrze zębow nadal niema ale spokojnie jak bede mialy wyjsc to wyjda :ico_oczko:
fakt jest bardzo marudna i trze dziaselka ale nic sie niedzieje
Wiki wyszly pierwsze zabki jak miala 8 miesiecy :-D
no co do mojego karmienia piersia to niestety nieudalo sie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Zuzia juz niechce pic mojego mleczka
a i pokarmu juz mniej prawie wcale
takze juz sie pogodzilam z tym i ide jutro do gina zapytac czy sam pokarm mi zniknie czy da cos na zasuszenie
a po drugie biore tabletki anty dla matek karmiacych a jesli juz niekramie to niewiem czy niepowinnam innych brac
zobaczymy co powie
i od razu sie umowie na wizyte :ico_oczko:
no to tyle co unas
nic wiecej
acha bylam u fryzjera czuje sie od razu lepiej :-D
teraz tylko zgubic pare kg i bedzie dobrze
Matikasia :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Milenki za kolejny zabek
ja tez chce kupic te pampersy w rossmanie
tylko zastanawiam sie jaki juz rozmiar kupic bo mam jeszcze paczke na 4-9kg ale robia sie juz za male i wezme chyba te od 7kg te 4
Milenka waż 6550
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a widac jakby wiecej wazyla :-D
ja ide z Zulka we wtorek na szczepienie i zobaczymy ile wazy moja kruszynka :ico_oczko:
na całe szczęście chłopcy są zdrowi, tylko Olek ma lekko czerone gardło. DOstaliśmy leki na alergie, bo to pewnie alergia.
to dobrze ze chlopcy zdrowi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oni sa tacy boscy super chlopaki naprawde beda sie dziewczyny uganiac za nimi :-D :-D
poszliśmy na spacer i złapała nas taka burze że :ico_szoking: lało strasznie
unas tak samo bylismy akurat z dziewczynkami w hurtowni i taka ulewa i burza ze myslalam ze niedojdziemy :ico_szoking: :ico_olaboga:
A wiki chciala isc w te burze niebala sie ich wogle :ico_szoking:
my też się kąpiemy dużej wannie,
my tez kapiemy w wannie dziewczynki kapia sie razem i taka zabawa ze hej :-D :-D
Kala ;), jak sie czuje Weronika??mam nadzieje ze juz lepiej
a co jej bylo?
Aha a Weronika mi się strasznie poci. Któraś też mam taki problem z maluchem,
moja sie niepoci tak mocno :ico_oczko:
a Vigantol podajemy tez 1 kropelke
Edulita wspolczuje @ mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz :-D
Magda33 dobrze ze z mama juz lepiej i niemusisz sie stresowac
i dobrze ze wpracy wszystko dobrze :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
acha kupilam sobie 2 torebki na allegro za 9.99 :ico_szoking: takie malutkie na ramie i dzis dostalam i musze jedna zwrocic niestety bo byla uszkodzona tzn tasma klejaca sie przykleila do torebki i material zostal naderwany :ico_placzek:
takze musze reklamowac i chce nowa
no i kupilsmy tez z Allegro krzeselko dla Zuzki takie drewniane a potem mozna z tego zrobic stoliczek i krzeselko super sprawa z Wiki tez takie mielismy i sie sprawdzilo
zreszta mamy je do tej pory i Wiki czesto prz nim je i rysuje sobie :-D :-D :-D
dobra niewiem co mialam jeszcze napiasac i komu poodpisywac
wybaczcie
jutro sie odezwe po lekarzu
buziaki :-D :ico_oczko: