Mikusia :ico_brawa_01: za dobry wynik niuni. Mam nadzieję, że CUM również wyjdzie dobrze.
dziekuje bardzo :-D
Kochana ja też już nie karmię, ciężko było mi się psychicznie do tego nastawić, ale Gracjanek miał uczulenie :ico_placzek: Tabletki nadal biorę dla kobiet karmiących i mam @. Dlatego nie wiem czy iść teraz do gina czy poczekać
no tak pamietam jak pisalas dla kazdej z nas to ciezkie nagle przestac karmic no ale co zrobic :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a co do tabletek to ja sie mam nadzieje jutro zapytac bo niewiadomo czy maja takie samo dzialanie jak sie karmi czy nie
bo niechce za bardzo kolejnego :ico_ciezarowka:
hehe
Ja siedzę w solarium od 10 do 22 non stop. Młody jest ze mną od początku do 15-16
ojej to wspolczuje kochana a Gracjanek nie marudzi dobrze tam spi?
dlugo jestes w pracy./
a wogle jak biznes?
widzialam go :-D jechalam w autobusie i go wypatrzylam hehe
No i moja teściówka w ogóle jedzie sobie w przyszłym tygodniu na weekend, więc musiałam ,ściągać tu specjalnie swoją drugą siostrę, bo nie miałby kto z młodym mi zostać :ico_placzek: Szkoda, że tak zrobiła, bo wie, że nie mam tu żadnej pomocy i na nią jedynie mogłam liczyć, no cóż, są sprawy ważne i ważniejsze....
no widzisz szkoda ze ja niemam za bardzo warunkow na kolejnego szkraba to bym sie twoim dzieciaczkiem zajela :ico_oczko:
ale niestety moj B chodzi na nocki a potem lulku a mam tylko 2 pokoje
ale mam nadzieje ze sobie poradzicie
a jak ze żłobkiem bo ponoc sa straszne kolejki bylas pytac??
Mikusia, a Wiki jeszcze się mieści przy tym stoliku?:)
jeszcze daje rade hehe chcialam je juz wyzucic ale Wiki sie poplakala i niechce go oddac o robi wszystko zeby jej pasowal :ico_oczko:
Dobrze,że Wiki już zdrowa:)
A mówisz, że ten tran jest lepszy od takich zwykłych witamin w syropie czy tabletkach?
dziekuje w imieniu Wiki
co do tranu to jest ponoc lepszy tak mi lekarka mowila i farmaceutka znajoma ale na Wiki on niedziala i dlatego kupilam ten olej z rekina bo ponoc jest jeszcze lepszy niz tran
i mozna go brac przez caly rok a tran tylko przez okres jesienno-zimowy
bo zawiera wit d ktora jest w sloneczku
i zeby nieprzesadzic
a ten olej z rekina mozna podawac dzieciom od 3 roku zycia takze zobaczymy :-D
Jeja jak dobrze dziś bez bólu głowy.
wspolczuje bolu wczorajszego ale dobrze ze juz dzis niema :ico_olaboga: :ico_oczko:
wiem co to jest migrena masakra :ico_placzek:
[ Dodano: 2010-05-13, 22:31 ]
Mikusia super, że dziewczynki zdrowe!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I super zdjęcia w podpisie. Te uśmieszki. :) Takie radosne te kruszynki wszystkie. :)
dziekujemy bardzo :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-05-13, 22:33 ]
Kasia90 tak patrze na suwaczki naszych pociech i twoja Kingusia ma dzis 5miesiecy i 12 dni a moja Zuzia ma 6 mies i 12dni :-D :-D rowny miesiac roznicy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2010-05-13, 22:34 ]
Jestemy dzielni
i tak trzymaj Ewcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: