Edulita, fajnie, że odpoczęłaś na działce :ico_haha_01: to Idka tyle wytrzymała?
Kurde golenie broszki:) co to daje jak całą ogolisz? bo dla mnie to potwornie swędzi :ico_haha_01:
twardzielka :ico_szoking:tylko bikini zrobiłam ale już następnym razem lece po całości
dziękujemy :ico_sorki:za siódmy miesiac
dostałam przepis od koleżanki, ktora jest na tej diecie, w 4 miesiące schudła 15 kg :ico_szoking:to chlebek dukana, z tej diety proteinowej
no chyba, że z turbo doładowaniem :ico_oczko:Znajomych mam 40km stąd, wózkiem za daleko.
:ico_sorki: :ico_sorki:A Zosieńka takaaa mądra dziewczynka. :) I za 7 miesiąc
oooo, to nie za ciekawie masz :ico_noniewiem:Wiele rodzin to po prostu patologia.
ja depiluje woskiem więc nie ma swędzenia przy odrastaniu :-)ogolisz?
to naprawde nie boli ja kiedyś tez tak myslałam ale napoczątku przyzwyczaiłam sie do depilacji nóg depilatorem a teraz to juz hardkorowo :-D lecetwardzielka
dobe po operacji spędziła w szpitalu i potem juz do domku wszystko się ładnie zagoiło dziś nawet dobrze niewidac blizny (trafił nam sie chirurg plastyk) ale Idunia po operacji zachowywała się normalnie i niec jej nie przeszkadzało i nic nie bolało. W szpitalu po zabiegu w tej pierwszej dobie dostawała przeciwbólowe w czopkach - ale cały czas była podobna u was tez tak będzie zobaczysz. U nas robili to pod narkozą w znieczuleniu ogólnym a wam co powiedział lekarz ?a jak dlugo Idka dochodzila do siebie po operacji????
to towarzyska panna :-)to Idka tyle wytrzymała?
moj znajomy w 3 mce stracił 16 , tadieta jest dobra i chyba sie skusze ale jak skończe karmić małego , niestetyna tej diecie, w 4 miesiące schudła 15 kg
po to tu jestesmy , buziaczki dla Pawciaa I NAJWAZNIEJSZE, BARDZO WAM DZIEKUJE ZA SLOWA OTUCHY
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:po raz pierwszy usnoł sam , bez cycusia
to miły wieczorek musiał byc :ico_haha_01:bara bara
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość