to ja ci zazdroszcze , bo sie tylko tym martwie - przynajmniej wiesz ze dzidzia dozywiona, nie no od jutra sie bore za siebie - dzis np tylko jedna suchą bulke zjadlam , tragedia.zazdroszcze Wam braku dodatkowych kg bo ja sie czuje juz jak małe słoniątko

dokladnie, niestey nie wprowdzilismy sie jeszcze do siebie a u tesciowej to mamy takie troche niezaciekawe warunki - znaczy sie kuchnia mala i wszystko jedno na 2 stoi - http://www.naobcasach.pl/forum/images/s ... 01.gifsama nie pójde bo ja nawet siusiu chodze z tym moim ogonkiem no a jego tam nie wezme bo sobie cos na glowe zwali albo za cos cieplego zlapie,Brak czasu
ja tam nawet nie wiem do czego ta pompa sluzy :-Dmoj maz uwaza ze to obowiazek troche wiedziec hahahaha :ico_oczko:
tylko pozazdroscic :)ona ma taka karnacje jak murzyneczka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wiec krzysiu moj maz wracal na rowerze a my autem,
swieta racja :ico_brawa_01: a ja w 2 miesice po Wikuniu 20 kg zrzucilam wiec pewnie ze po porodzie mozna o tym pomyslec :|0:)( :-Da jak sie urodzi to bede myslec o zwaleczkach :ico_oczko: w koncu wszystko dla dobra dzidzi :ico_oczko:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:dzis np tylko jedna suchą bulke zjadlam , tragedia.
współczuje Ci kochana :ico_placzek: to tak właśnie zawsze jest.zawsze coś, jak czlowiek mysli ze wychodzi na prosta to zawsze jakies podlmanie finansowe
oj niedaleko, niedaleko :ico_haha_01:Monia widzialam fotke i do sloniatka ci bardzo bardzo daleko
Biedna Maja :ico_placzek:teraz ma gorączke co prawda nie dużą po 38,3 więc pewnie przez ząbki
:ico_olaboga: Mam nadzieje ze bez zszywania sie obeszło :ico_sorki: K tak sobie raz rozcioł i kant TV ale jakims klejem mu skleili.. :ico_noniewiem:ja dzisiaj zostawiłam otwarta szafke w kuchni i jak sie nachylilam a potem wstalam to nadzialam sie centralnie na lepetyne. Rozciełam sobie głowe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość