24 maja 2010, 09:57
I ja sie witam z :ico_kawa:
moje dziecie juz ponad godzinke spi, wiec zaraz bedzie koniec mamusiowego leniuchowania :-)
Wczoraj mialam rozdanie dyplomow, wiec jak narazie czas nauki zakonczony :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale moze od pazdziernika znow mnie najdzie :-D :-D :-D
A po poszlysmy z dziewczynami do parku na piweczko :-D , juz dawno tak fajnie nie posiedzialam a usmialam sie za wszystkie czasy :-) :-) :-) Ale czasem taki wypad potrzebny :ico_sorki: :ico_sorki:
Jutro kontrola 3w szpitalu i ustalenie terminu operacji :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_olaboga:
Magda33, dobrze, ze was nie zalalo, bo to co sie oglada to az ciarki przechodza :ico_olaboga: :ico_olaboga: wlasnie ostatnio myslalam o was, ale najwazniejsze ze jest bezpiecznie.
I :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zosienki za samodzielne siedzenie.
A kapiel z Pawciem uwielbiam, on tak szaleje, ze cala lazienka zalana. POLECAM :-D :-D
mikusia1 kochana duzo zdrowka zycze, kuruj sie zeby dzieciaczkow nie zarazic. A zdjecia na poczcie przecudne. I widac ze pogoda wam dopisuje :-) :-) :-) u nas wczoraj bylo ladnie a dzis znow leje, i tak codziennie, zwariowac mozna :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Mam tylko nadzieje,z e pogoda na wczasach nam dopisze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
matikasia sesja rewelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mala modeleczka :-D :-D :-D
A mi chodzilo o ten chlebek z serkiem homo :-D
Moj maly dalej chodzi spac o 19:30 i tak do 5:30 spi a potem juz chce sie bawiec, a ja nieprzytomna :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: po szpitalu mi sie budzil dokladnie o 3:30 jakby zegarek w dupci mial, ale juz mu przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :-D