MamciaKochana, ja uzywam chusty elastycznej i bardzo sobie chwale wrzuce zdjecia z pierwszego chusto noszenia Jasia
[ Dodano: 2010-05-25, 20:17 ]

Jasio w chuscie

a tu dokladniej widac wiazanie

hiihi o nie zauwazylam :-D :ico_brawa_01:A u Julci fajnie się ułożył wiek. Same 3!
u nas niczego nie zabraniaja jesc, kaza jesc wszystko tylko z rozsadkiem, nie kupiaste porcje bo np truskawki i czekolada moga uczulac, ale jesli chodzi o jedzonko to tylko wlasnie ze wzgledu na uczulenie, o bolu brzuszka nic nie mowia. No i Lilcia jeszcze nigdy zatwardzenia nie miala mimo ze czesto sobie tak zjadam i groszek i truskawki, robi kilka kupek dziennie, na poczatku dobijala nawet do kilkunastu :ico_olaboga: teraz przy kazdym karmieniu i jesli jest akurat obudzona to miedzy karmieniami tez potrafi dwie trzy puscic :ico_olaboga: i to nie taki maly prutek tylko wlasnie cala pieluszka w kupce ale przybiera niezle :-D Ja w sumie nie bardzo wierze w to ze niemowleta moga dostac bolu brzuszka od jedzonka, nasz pokarm jest specjalnie przetwarzany w mleczko, za to w uczulenie owszem, chwala bogu jeszcze nas nie dotknelo :ico_sorki: A prezy sie ze wzgledu na czeste karmienie przez co duzo lapie powietrza a juz niestety trudniej sobie radzi z odbijaniem :ico_noniewiem: Dalej probojemy ze smoczkiem dzis juz tych karmien bylo o glowa mniej :ico_sorki: i spala od 10.00 do 15.00 a potem od 15.30 i jeszcze spi :ico_sorki: mam nadzieje ze przez te masazyki i smoczek wroci do siebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:po groszku Lilka może mieć zatwardzenie i jeszcze bardziej będzie się prężyć. Groszek to strączkowe jedzonko, a tego z tego co wiem, nie wolno jeść podczas karmienia piersią
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość