No kochane ja mam powody do narzekan bo waze teraz 70kg :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: przy wzroscie 160 :ico_szoking: :ico_szoking:
takze mam co zrzucic na fotkach na n-k nie widac dolu tylko gore :-D
takze wiem co mam ukryc niestety a na tej fotce to wciagnelam mocno brzuch zeby niebylo widac :ico_placzek:
cieszyc sie tym ze dzieciaczki macie zdrowe i nic im nie dolega .
to racja ja sie bardzo ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
chyba nie chcialybyscie wazyc tyle co ja ?????
a ile ty wazysz napewno mnie niz ja :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ja juz mam 2 kg mniej niz przed ciaza i maz juz zabronil mi sie odchudzac :-D :-D :-D ale ja jeszcze mam zamiar z 5 kg zrzucic :-) Trzymac kciuki prosze
wow to zazdroszcze fajnie i trzymam mocno kciuki&&&&& :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I powiedziala zeby dziecka nie siadac samego bez oparcia nawet jesli ladnie siedzi, bo pierszy siad powinien byc samodzielny, wtedy dopiero kregoslupek jest gotowy
a mnie neurolog kazal cwiczyc z Zuzia i brac ja do do pozycji siedzacej i puszczac i tak cwiczyc :ico_noniewiem: juz sama
dzis juz siedziala przez ponad 10sekund :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jutro wkleje fotke :-D
My dzis caly dzien poza domem, najpierw na kontroli w szpitalu- wszystko w jak najlepszym porzadku, operacja 9 czerwca
to super ciesze siebardzo dobre wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
że Zuzia w ogóle nie podnosi się podciągana, czy że sama nie siedzi? Bo przecież jak na ten wiek to nie musi jeszcze siedzieć.
nie juz podnosi sie do podciagania jak od dawno tylko ze sama jeszcze niesiedzi
ale mowil ze jest drobna i ma mala pupke i niema na czym ciezaru utrzymac :ico_oczko:
Mikusia nie za wesoło widzę u Ciebie ze zdrówkiem. Oby Ci szybko przeszło i oby dziewczynki nie załapały.
dziekuje bardzo :ico_oczko: :ico_oczko:
Masz jednak rację dietka mniej żreć jest najlepsza. A co Ty tam podjadasz??
no bede musiala zastosowac ta dietke :ico_oczko: a podjadam slodycze :ico_wstydzioch: i troche tlustych rzeczy ale najbardziej slodycze ktore juz ograniczylam :ico_oczko:
matikasia, no dzieciom niestety przychodza czasem glupie pomysly oby sie to juz niepowtorzylo i cale szczescie ze sie nic powaznego nie stalo :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-05-25, 22:34 ]
Mikusia dzwiewczynki słodziutkie!
dziekujemy :ico_oczko: