27 mar 2007, 22:44
Cześc kobiety :ico_papa:
Długo pewnie nie zabawie,bo padnięta jestem,ale wreszcie nadrobiłam zaległości.Długo to trwało,bo wczoraj troszkę i dzis reszta,ale się udało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Buziaczki i zdróweczka dla wszystkich Aniołeczków,które świętowały :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Dzięki za maile,śliczne te nasze październikowe Bobaski :-)
Strasznie brak mi czasu na wszystko.Wczoraj Bartek wylądował u lekarza,bo w końcu zaczął regularnie pokasływać i miałam stracha z tym dłużej czekać-zapalenie gardła .Dostał antybiotyk i masę innych leków i juz widzę,że kaszelek ustępuje.Chyba w porę się wybraliśmy bo jeszcze nic się bardzo nie rozwinęło :ico_olaboga: .Co ciekawe wczoraj i Dominik ledwo żywy,martwiłam się,że to grypa żołądkowa,bo bolał go brzuch i miał nudności :ico_olaboga: .Wczoraj wieczorem to nie wiedziałm jak się nazywam.
Z tego co przeczytałam nie wiele już pamiętam,ale specjalne :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla Mosob.W końcu zrezygnowałam,bo nie miałam siły.Joluś wyrozumiała kobieto :ico_buziaczki_big: -to dla Ciebie.
Witam Witaminkę i kolejną Kasię-miło ,że kolejne duszyczki dołączają.Witaminko-nie przejmuj się ,faceci mają jakieś dziwne blokady,miejmy nadzieję,że twojemu niebawem minie na dobre. :ico_puknij: .Ja teraz przy drugim dziecku nie mogę narzekać na męża,ale przy Dominiku też miałam chęć Go zostawić :ico_zly: .Cóż takie jest życie... :ico_placzek:
Witam szanowną Kasiulkę i zapraszamy częściej,bo widzę,że bardziej aktywna się zrobiłam od wyżej wspomnianej :ico_oczko:
Rozpisałam się strasznie,Jola będzie miała co czytać :ico_haha_01: :ico_szoking: :ico_haha_01:
Dla wszystkich kochanych koleżanek :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: ,bo oczywiśvcie większość pominęłą,ale to wina wieku :ico_oczko: .Mam nadzieję,że jutro uda mi się więcej poudzielać :ico_noniewiem:
Zmykam spać,kolorowych snów dla wszystkich :ico_spanko: