Nika ma dwa zabki na raz i szarpia kolejne dwa tak jak mowwilam wczesniej jak wyjda to wszystkie na raz
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Niki. Super. Kinguśka jeszcze nie ma zębów.
Ale najgorsze jest to zeona wszedzie wstaje przy meblach i kopie nozka prawa do przodu tak jakby krok chciala zrobic ja ja na nonono a aona za chwile znowu stoi :ico_olaboga: kurcze boje sie ze wyrznie mi kiedys glowa o panele
No to masz teraz pilnowanie. Ale silna dziewczynka. :)
z tym chodzikiem to lekka przesada - nie wczesniej jak 9 miesiac
My też mamy już chodzik, ale póki co to Krzyś sie nim bawi. :-D :-D Kinge raz wsadziłam jak przyszedł na cała minute. Radoche miała :-D , ale narazie nie uzywamy jeszcze. :-D Szczegolnie, ze Kinga jeszcze nie siada sama, nawet posadzona jeszcze nie siedzi, wiec jeszcze troche czasu.
[ Dodano: 2010-05-28, 19:12 ]
sliczne zdjecia :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i widze ze sloneczko macie - super ...
a dziękujemy :) a słoneczko dzis wyjatkowo, bo wczoraj padalo. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-05-28, 20:10 ]
Ale tu pustki. Kinia jak to ostatnio bywa jeszcze nie śpi. Bawi się na dywanie butelką wody. Biega za nią, odpycha, ciągnie, "gryzie", liże. Wszystko. :-D :-D
zobaczymy kiedy pójdzie spać. Na razie żwawo buja sie na kolanach i rękach w rytm muzyki. :-D :-D I tańczy z butelką. :-D :-D :ico_haha_01:
No dobra, ide poleżeć z nią na dywanie i w kuchni sprzątnąć.