:ico_brawa_01: super nocka udana :-)Marcel przespal cala nocke :ico_brawa_01:
tzn po 3ej zaczal sie wiercic ale dalam mu smoczka i zasnal dalej
pomyslalam sobie ze jakby byl glodny to by nie zasnal :ico_oczko:
gdyby nie to że wózek mam za ciężki, to też byśmy spacerówki nie kupowali bo ten głęboki można przerobić na spacerówkę - ale wówczas faktycznie jest ona strasznie duża :ico_olaboga:Marcel ma jeszcze kilka cm w gondoli :ico_haha_01: i na razie nie zmieniamy
chociaz juz robilam przymiarke i cos mi ta spacerowka nie pasuje :ico_noniewiem:
albo po prostu Marcel jeszcze do niej za maly :ico_oczko:
ehh ci faceci :ico_puknij: Mój mąż też dziś się późno kładł, ale robi to w miarę cicho, bo już nie raz go ochrzaniałam że Małą obudzi - no i się nauczył :-D A przebiera się w łazience :ico_oczko:z mezem sie w nocy poklocilam (...) -
, oj strasznie masz na tym poddaszu. U nas też było duszno w nocy, bo mieszkamy na najwyższym piętrze i jak się dach nagrzeje to potem duszno, no ale możemy okna pootwierać :ico_sorki:Noc u nas była tragiczna.
przynajmniej wykorzystałaś okazję. Oby szybko Ci ten gips zdjęli :ico_sorki:u nas nawet nie pada, ale wykorzystując nieobecność Tosi poprasowałam zrobiłam obiad i odkurzyłam, jednak się z tą nogą nie wybiore na spacer bo ciężko, jeszcze dwa tygodnie i się pozbędę tego w ko
Helen, słodkie zdjęcie Kiary w podpisie :ico_brawa_01: