:ico_haha_01:moja zolza strasznie sie dzisiaj krzywila przy obiadku, przekomicznie to wygladalo, "powiedziala" tez swoje pierwsze slowo: "ble" :ico_haha_01:
a przy czym sie tak krzywila??
my sie z synusiem zdrzemnelismy 30min :ico_oczko:
:ico_haha_01:powiedziala" tez swoje pierwsze slowo: "ble"
super - wielkie barwa dla Zuzi :-DMala wazy juz 7200
widzisz, mówiłam że nie ma powodów do niepokoju :ico_sorki:Odnosnie jedzenia,to powiedziala,ze mam sie nie martwic,ze te cycusiowe dzieci tak maja,mam czekac az jej sie cycus znudzi i po jednej lyzeczce dawac codziennie tego samego,podobno po jakims czase wreszcie zje :ico_oczko:
po prostu dzieciaki Cię polubiły :-DSpotkałam sąsiadki i co się nie odezwałam do ich bobasów (też grudniowe) był śmiech w głos :ico_szoking: nie wiem może ja jakaś śmieszna jestem
o jak fajnie :-)my sie z synusiem zdrzemnelismy 30min
znow marchewka z ziemniakiem... ale bananek byl mniama przy czym sie tak krzywila??
a czestowalas ja czyms?ale aż mi głupio bo nawet nic nie zjadła
Kiara kolo polnocy :ico_haha_01: za to wstaje po 9:00u nas Adaś zazwyczaj chodzi spać koło 18,
moze jej sie znudzila :ico_oczko:mimo ze wcześniej bardzo chętnie jadła kaszkę bananową - od kilku dni pluje i nie chce jeść
nareszcie przestala sie czepiac :ico_oczko: :ico_brawa_01: my mamy pojutrze szczepienie, to przy okazji zwaza Kiare, bardzo jestem ciekawa, ile wazy...pierwszy raz pani doktor powiedziala,ze przybrala prawie ksiazkowo
ja myslalam ze tez mamy 2ego ale jednak 3ego, szczepienie i wazenie :ico_oczko:my mamy pojutrze szczepienie, to przy okazji zwaza Kiare, bardzo jestem ciekawa, ile wazy...
no widzisz, nie potrzebnie sie martwilas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:dziewczyny, mam chrzestna dla corci :ico_brawa_01: zadzwonilam do mojej przyjaciolki i ja jednak zapytalam, a ona od razu sie zgodzila :ico_brawa_01:
moj czesto ma drzemke miedzy 17ta a 18ta :ico_oczko:o 17 zasypia?? :ico_szoking: Moja ok 19 potrafi czasem drzemkę 1,5 godzinną zrobić :ico_olaboga:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość