No pogoda ostatnio cos nie dopisuje :ico_placzek: U nas dziś jest nawet ciepło ale deszczowo :ico_placzek:
Ide dzi z Maja do lekarza bo skontrolować ją czy to napewno przez ząbki od stycznia mam non-stop katar no i żeby ją osłuchali na wszelki wypadek :ico_sorki: Poza tym przebiła się wkońcu dolna dwójka :ico_brawa_01: Co do reszty to nie wiem bo nie daje za nic w świecie sobie zajrzeć w dziubek - nawet do mycia ząbków :ico_placzek:
Poza tym 3 nocke mamy bez cyca :ico_brawa_01: Dziś zasneła na drzemke też bez cyca (wtuliła sie tylko we mnie) no i jeszcze dziś nie cycowała :ico_brawa_01: oby tak dalej ale boje sie popołudnia bo sa najgorsze... :ico_noniewiem:
Monia M, mam nadzieje że pogoda dopisze jednak :ico_sorki: no i że będziesz sie lepiej czuła bo co to za wypoczynek w kibelku cały czas :ico_placzek: Byłaś już u ginki i mówiłaś o tych dolegliwościach???
ejustysia, taką jak mi Maja robi histerie w sklepie jak nie chce wejśc do wózka to ja chyba jeszcze nie widziałam :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: Suuuuuper prezent!!!! Maja dostała na dzień dziecka samochodziki :-D
Jejku jak mi tydzień za tygodniem leci :ico_olaboga: nawet nie wiem kiedy i na nic czasu nie mam ciągle. Mam klientki w kolejce a nie mam kiedy sie z nimi nawet umówić bo K ma popieprzony grafik :ico_zly: Pracuje zawsze więc tylko w jego wolne, ale przez to nam jego wolne tak szybko mija i nic nie możeby zrobić bo siedzimy wtedy w domu bo mam klientki :ico_noniewiem: (ciesze sie bardzo że je mam, ale wolałabym poumawiać je np. po pracy K a jego wolne mieć już dla nas a on ma same popołudniówki :ico_zly: ). Dopiero co byłam u położnej jak Monia M była i jak mi powiedziała że po 16tc znów mam przyjść (to wtedy było ponad miesiąc czasu) to mi sie to takie baaardzo odległe wydawało - a ta wizyta już w poniedziałek :ico_olaboga: