Julchik, no ja też staram się nie chcieć, ale dzisiaj już zupełnie mi się "kategorycznie odechciewa rodzić!!!". :ico_haha_01:
Co do chust, to lenny lamb to znana firma, wiele dziewczyn ma te chusty. Myślę, że można jej zaufać. Jak masz chęć, w wolnej chwili wpadnij na chusty.info
Jest tam dział recenzji, na pewno dowiesz się więcej, a już wątków "co jest dobre na początek" "jaka chusta dla noworodka" itp jest jak mrówków :) Ja o elastykach tylko teoretycznie mogę się wypowiadać. Nigdy nie miałam. Wiem tyle, że elastyk więcej wybacza (nie trzeba tak dokładnie dociągać) i jest bardziej miękka niż tkana. Ale jak ktoś się wczyta, dokładnie poćwiczy dociąganie to i tkana jest niestraszna zupełnie :)
Nati ma ponoć teraz milusie i mięciutkie chusty! (no i też ma elastyki) O:
http://www.sling.com.pl/sklep/?p=p_19&s ... elastyczna
Ja zaczynałam od Nati tkanej. Była ona ze starej produkcji, a więc twardsza i grubsza od dzisiejszych, dałam radę :) Jestem więc strasznie ciekawa tego bambusika :D
Do mnie za jakieś 2 tygodnie przyfrunie bambus Nati (zapisałam się na testy- chusta gości u każdej forumki tydzień, można testować, potem śle się dalej wg listy, nie mogę się doczekać, zarówno chusty jak i mojej małej chuścioszki) :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-06-03, 19:33 ]
no i gratuluję donoszonej ciąży- super uczucie prawda? :D