wisnia3006, :ico_olaboga: ale masz historie z babcia :ico_olaboga: hehe uparta jest kobieta :-D no naprawde na krotkim bezrekawkowym w sumie body, i tak jak gozdzik, czasem jej zaloze ale takie cienkie bawelniane spodenki takie getry bardziej niz spodenki w sumie. Ale to jak jest cieplucho, jak jest tak 20 stopni to body z dlugim i spodenki, albo pod wieczor body z krotkim, te spodenki bawelniane i na to bluzka z dlugim. I tyle. Ona i tak sie poci szybciutko wiec czasem musze ja rozbierac. A tak jak jest cieplutko samo body bezrekawkowe, pieluszka przykrywam bo w kocyku jej za cieplo i tyle. Moja mama tez kiedys do Julci mowila ze ona za zimno ubrana, ze jak chce isc na spacerek to tak ale tak leciutko ubrana to napewno mnie nie pusci :ico_szoking: hehe no ale kto tu mama byl?? hihi :ico_haha_01:
I nie sluchaj gburania ludzi, po bo jeszcze matke denerwuja, jeszcze bedziesz miec rpzez to wyrzuty sumienia :ico_olaboga:
gozdzik,
niech sobie gada co chce jednym uchem wysłuchaj drugim pouczaj
hi hi ja tak z A. mama czyli moja tesciowa robie :-D
pamiętam jak przezywały ze Julke w wózku bez czapeczki woziłam
ja tez bez czapeczki woze Lilcie, jak jest cieplutko to po co?? sama czapki nie nosze na glowie w upaly :ico_noniewiem:
chusta przyszla :ico_brawa_01: i na pierwszym wiazaniu takim jak kolyska mala totalnie sie rozkleila :ico_olaboga: myslam ze oszaleje, przeklinalam chuste, ale niewiem moze za ciasno zwiazalam, tak scisnieta byla niemal zmiazdzona :ico_olaboga: balam sie ze jej krzywde zrobilam! Ale sprobowalam inne siedzenie takie na siedzaco na zabke i bardzo jej sie spodobalo, zazwyczaj tak ja usypiam wiec teraz fajnie miec rece wolne i Julcie moge obsluzyc :ico_brawa_01: mala sobie spi i sie zastanawiam czy ja wyjac czy sie obudzi?? A Julcia zadowolona bo teraz znow moge dzialac jak normalny czlowiek i przyjsc na kazde jej zadanie a nie ona wiecznie pokrzywdzona :ico_oczko: :ico_brawa_01: I smoczek ten z drzewa gumowego przyszedl :ico_brawa_01: pierwszy smoczek co z ochota wszamala :ico_brawa_01: ale smieszny taki caly elastyczny :-) wygina sie na wszystkie strony.