07 cze 2010, 09:40
hej babeczki
kaczorek :ico_sorki: dzieki wielkie i za lineczka i za informacje, wczoraj juz ja poprawnie mocowalam i nie bylo skarg, super sie nosilo! A i mala zadowolona byla jak ja wyjmowalam i sie nie budzila :ico_sorki:
mysmy mieli super nocke gdyby nie moje nocne buszowanie z A. :ico_wstydzioch: do 1.30 :ico_olaboga: najpierw film a potem przytulanko :ico_wstydzioch: czuje jedna blizne po szwie bo zroslo sie tak ze grudka powstala :ico_noniewiem: ale duze pekniecie bylo od pochwy do odbytu wiec co zszywac bylo, Bede musiala pewnie masowac ten zrost zeby go przyzwyczaic do dotyku inaczej ciezko sie bedzie skupic na przytulankach :ico_wstydzioch: reszta wszystko si i tak ladnie mnie zszyli ze wielka nie jestem i A. ucieszony :ico_brawa_01:
wczoraj taka ladna byla pogoda wiec znow do parku rozrywki pojechalismy a potem do A. siostry na grilla i :ico_olaboga: tyle dzieci bylo :ico_brawa_01: bo A. brat tez przyjechal z 3 malych dzieci wiec bylo: Teresa 5 lat, Julcia 3 lata, Isabela 2,5 , Amelia 1,5 , Lilcia 1 miesiac, Sara 3 tygodnie i Ilianne albo Elene albo Sofie 1 tydzien :ico_olaboga: :ico_sorki: male dzieci wiec krzykow i piskow bylo nie miara! hihihi ale fajnie, w przyszlosci beda mieli taka pocieche z siebie nawzajem, jak przyjaciolki :ico_brawa_01: Same babole :-D Fajnie bylo :ico_brawa_01: Jutro A. musi jechac do Kopenhagi na 3 dni :ico_olaboga: chyba oszaleje z 2 dzieci sama, dobrze ze mam chuste to jakby co zawsze moge mala wlozyc i sie Julcia zajac, ale i tak bedzie ciezko pewnie :-D No i wczoraj A. sie zgadal z A. bratem ( on jest artysta ) i bedzie takie duze wydarzenie kulturalne na cala Jylland ( najwieksza czesc Danii ) z wieloma wystawami itp. w roznych miastach ale jako czesc jednego wielkiego wydarzenia, no i beda robili film dokumentarny o tym i A. sie zglosil na instrukcje :ico_szoking: hehe ciekawe jak wszystko wyjdzie :-D A. caly podekscytowany bo beda znani dunscy artysci w tym filmie i tez baronowa co czesto w TV wystepuje, ja bym sie nie rzucala na taki projekt, za duzo bym sie bala! i wogole niepewna bylabym swoich umiejetnosci, zobaczymy co z tego calego projektu wyjdzie. :ico_oczko: