11 cze 2010, 10:32
Martalka, trzymam kciuki mocno, mocno za Was kochaniutkie :-) Oby wszystko poszło gładko i po Twojej myśli :-) No i czekamy na wieści :-)
Gratulacje dla Anji!!! Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i czujesz się dużo lepiej niż w trakcie ciąży! Czekamy na fotki Julci :-)
julchik22, :ico_brawa_01: za 38 tydzień :-) Spóźnione, bo wczoraj kiepsko się czułam, oj kiepsko.
Te upały są po prostu okropne...Ledwo można wytrzymać. Byłam wczoraj przed południem na rynku i w paru sklepach, co mnie wykończyło, aż w końcu obiad skończył się dla mnie wymiotami... :ico_olaboga: Trochę mnie to zaniepokoiło, no ale zjadłam ciężkostrawne rzeczy, od razu popiłam dużą ilością zimnego soku i do tego ten upał...Dziś wcale nie wychodzę na dwór, działam w domku :-) i liczę, że się choć troszkę ochłodzi :ico_sorki:
No ale u nas oczywiście tak jest z tą pogodą, że albo zimnisko, opady kilku tygodniowe, albo upały nie do zniesienia...
Samanta, oczywiście potwierdzam, że kącik Maluszka uroczy! :-) Chyba nie zdążyłam napisać. Ja cały czas myślę, jak przyozdobić pokoik naszego Szkraba :-)