hej :-)
u mnie dzisiaj pobudka punkt 7.00 pospałam sobie fajnie :-)
w koncu pogoda sie zmieniła wczoraj wieczorem były takie burze ze myslałam ze pod łóżko sie schowam :ico_oczko: ale jakie lekkie powietrze teraz.. super.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: na razie na termometrze 15 stopni... :ico_brawa_01: a wczoraj o tej godzinie było juz 30... :ico_puknij: chmurki po malutku sie rozvhodza wiec na pewno dzisiaj bedzie fajniusia pogoda ani za ciepło ani za zimno.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zaraz młodemu musze zapodac cyca ale jak na razie obudził sie lezy i sie nie dopomina tylko co chwile zamyka oczy jakby próbował jeszcze sie kimnąc.. zobaczymy co wykombinuje.. :ico_oczko: dzisiaj znowu mam labe.. męzu w pracy Karolina nadal u babci... obiadu gotowac nie musze mieszkanie wzglednie posprzatane moze cos tam zrobie jak bedzie mi sie nudzic..??? jakies ubranka od dzieciaczków poprasuje czy cuś...... :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-06-13, 07:28 ]
NICOLA_22, śliczny Twój synek i taki podobny do Was ;)ten jego uśmiech - rozbrajający :ico_brawa_01:
Krystian raczej cały tatuś i siostrzyczka taki miedzy nimi pomieszany :-D moje ma tylko uszka bo mój S ma odstające radary :ico_oczko: a Krystianek ma normalne tylko troszke takie jak elfik :ico_oczko: czyli po mamusi :ico_oczko: (Karolka tez uszka po mamusi no i od pasa w dół a tak to reszta cały Sebastian :ico_oczko: )
[ Dodano: 2010-06-13, 07:36 ]
A "wieczorny humor" świetny :ico_brawa_01: ja nie uznaje bezstresowego wychowania bo uważam, że jeśli ktoś
wychowuje to nie można uniknac stresu.
Bezsresowy jest tylko brak wychowania :ico_oczko:
A klapsów tez nie popieram chociaz jestem w stanie zrozumiec rodziców ktorzy po prostu juz czasami nie potrafia zapanowac nad emocjami i trzasna dziecko w tyłek :ico_oczko: ja jestem za karaniem i nagradzaniem dziecka w zalezności od zachowania ale tez nie rzeczami materialnymi i pieniedzmi tylko pochwałami, miłymi słowami, czasem spedzanym razem, poświecaniem uwagi a karaniem poprzez odseparowanie od reszty rodziny - na moja Karoline to działa ona nienawidzi tej kary jak kaze iśc jej do swojego pokoju ... wiec na razie skutecznie potrafie ja załatwic i obchodzi sie bez bicia po życi :ico_oczko:
no ale i tak nie moge powiedziec ze wszystko robie dobrze i konsekwetnie.. aniołkiem to ona nie jest :ico_oczko: :-)