dlatego ja wole gotowac, bo mojej 1 sloik to za maloale ja juz za pare dni beda tak musiala dawac :ico_oczko: :ico_szoking:
u mojej pomidorówka to była pierwsza zupka, jaka próbowała. Teściowie maja przecier pomidorowy z własnych pomidorków, więc wiem że bez dodatkowych świństw :-)wiec malej pomidorowke zrobie bo mozna dac
to rzeczywiście nieciekawie :ico_olaboga: moja czasem zasypia przy cycusiu, a czasem przy butli. Zdarza się że sama zaśnie podczas zabawy, ale najczęściej to muszę ja na rękach utulić.najgorsze jest to ze bez cyca nie zasnie :ico_szoking: placze, krzyczy, a wezmie cyca pare razy pociagnie i spi, a co bedzie jak ja pojde za 3 tyg do pracy :ico_olaboga:
dzięki, coraz bardziej czuje ją podczas spaceru :ico_olaboga:ale waga super
super :ico_brawa_01:no ale mamy przeloz mieszam kasze pol na pol z mlekiem i tak 2 do 3 razy wypija :ico_sorki:
tak mu sie spodobalo ze dzisiaj w nocy spal na brzuszkuwidzę, że Marcelowi bardzo spodobało się przekręcanie na brzuszek

ja kupuje w rossmanie tam sa po 2,70 za 190g. gdybym miala gotowac to by drozej wyszlo. poza tym nie mam niestety dostepu do ogrodowych warzyw :ico_noniewiem:słoiczki sa bardzo drogie, a próbowałaś sama gotować??

straszne, szkoda ze nie wiadomo po czympowiedziala ze to silna reakcja alergiczna ale nie wiadomo
super :ico_brawa_01:Jutro oddaje orteze i moja noga będzie w końcu wolna, yupiiii :ico_sorki:
super :ico_brawa_01: Ach ale Klara rzeczywiście już je prawie wszystko :-Da moja wczoraj jadla kisiel, sama jej robilam na soczku bananowym, ale sie zajadala, mam nowy posilek
no to wielkie brawa dla Marcelka :ico_brawa_01: Pierwsza przespana cała noc :-Deszcze jak sie kladlam spac to lezal na plecach, a jak sie przebudzilam przed 5 to on na brzuszku smacznie spal :ico_szoking:
i spal do 6.30, pierwszy raz bez zadnej pobudki :ico_szoking:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość