Monia M, śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: robimy sie pomalu ciążowe :)
robak witamy w naszych skromnych progach
urde a mi sie coraz częściej robi słabo tak ni stąd ni zowąt, jak chwile postoje gdy coś robie. Nie jestem głodna, nie jest mi duszno czy coś w tym stylu tylko tak nagle... :ico_noniewiem: Wkurzające - zwłaszcza jak stoje nad klientką :ico_noniewiem:
nic nawet nie mów ja zdążylam zwalczyc te z poprzedniej ciąży - kupe kasy i wysilku wsadzilam w to a już patrz spowrotem te same wychodzą - wszedzie nawet na nogach a ja na nogach nawet grama nie przytylam - u mnie to genetyczne niestety:(
le strasznie mi sie nie chce... nic mi sie nie chce :-D
kiedys tez tak raz zrobilam - i nigdy wiecej bo w rezultacie taka sterta lezala tydzien hahhaha tak mnie to zmobilizowalo :-D
Mnie mąż wczoraj zabral na zakupy ( ostattnio cos czesto - w tym tyg 3 raz ) kupilam sobie 2 bluzki takie luźniejsze na brzuszek - super teraz taka moda ze moge ubierac sie w normalnych sklepach :)