hejka
witam z kawusia
ktora chetna to stawiam?????
:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
lidziac ja nie mam problemow z karmieniem :ico_szoking: to chyba z inna babeczka pomylilas :-D
wiem wiem chodzilo mi o to karmienie pod kołdra :-)
A foteczki prześliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: obie dziewczynki masz piękne a Lilcia ma extra włoski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Staraj sie uzywac tej 2giej piersi jak najwiecej bo ja przy Dominisi tez tak mialam ze ona wolała lewą <mówią ze dziecko woli lewą bo jest przy sercu>
i potem mi zostala taka różnica w rozmiarze ktora chyba dopiero po 2 latach od zakonczenia sie uregulowała.
My wczoraj mialysmy zabiegany dzien na maxa.
do połódnia bylam w instytucie pediatrii z Dominika u kardiologa.
mialysmy miec kontrole za 3 lata bo wyklyli u niej szmery i mialysmy powtorzyc badania dla kontroli po 3l i na szczescie wszystko k ale ile sie napatrzylam na chore maluszki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
straszne
przywiezli tez takiego wczesniaczka w inkubatorze popodlanczanego do tysiaca rurek i sprzetow jechali z asystą chyba 5 osób z tym inkubatorkiem.biedulek a co rodzice musza przezywac... :ico_olaboga:
Zeszlo nam tam kilka ładnych godzin bo ma sie niby na godzine a czlowiek czeka i czeka...
potem szczepienie Martynki.
Biedulka tak płakała ze az mi sie cos robilo w sercu :ico_placzek:
Straszny grubasek sie z niej robi bo przez tydz czasu przybrała 0.5 kg :ico_szoking: