Magda33, to musis kupic inny fason :-D :-D albo troche wyzsze albo ciut wieksze :-D :-D
Wiem, wiem, kazda z nas narzeka, nie wazne jak wyglada, my juz mamy taka nature, co zrobic :-D :-D :-D

fajna rozrywka :ico_oczko:ide na maraton dr hause'a
oj nic ci nie będzie chudzinko :ico_oczko:....i zjadłam kolejny kawałek toru
dobrze że masz tego świadomośc :ico_oczko:Ewciu, ja jestem taka durnowata
właśnie ja też i na nic nie mam czasu , teraz stałam i prasowałam , bo już nie mamy co zakładać na siebie , wyprasowałam jeden kosz a jeszcze dwa zostały :ico_wstydzioch:My caly dzionek w plenerze
masz zdrowie kobieto po tych sklepach biegać , ale jak okazje to trzeba korzystać :ico_oczko:Jutro mama dostała wolne i mamy znów jechać na szoping
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla silnej Nikusi, oj to macie teraz wesoło w domku :-DNika zaczela chodzic przy meblach
właśnie też go widziałam i zastanawiałam się czy nie kupić :-Dja na komary kupiłam BROS dla dzieci do kontaktu
nie, no na brzuchu trochę sadełka mam :-Dte Twoje boczki to chyba z kości
a jak karmienie piersią? Gryzie już mamusię czy jeszcze nie? :-Dloluś zdrowy i ma już 6 ząbkow , na górz hurtowo 4 wyszły
a wiesz że nie , wogóle nie używa ząbków przy cycusiowaniu , ale jak zgrzyta nimi okropnie :ico_haha_02:a jak karmienie piersią? Gryzie już mamusię czy jeszcze nie?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość