mleka nie musi pic, wystarczy 2 razy dziennie kasza
to dobra wiadomość. Nie musisz się już martwić że Klarcia za mało pije mleczka :ico_brawa_01:
zwazylismy w ubraniu to wazy 6700
kruszynka, ale taka widac jej uroda :-) Jedne dzieci są małe a inne duże. Córka mojej kumpeli waży zaledwie 11,4 kg a ma już 2 latka i 2 miesiące - a widziałaś moja bratanicę Maję, ona jest o 3 miesiące młodsza a już dawno ma 13 kg. Na początku rozbieżności są większe, z czasem się zmniejszają.
wow ale Justynka fajnie już do raczkowania się zbiera
:ico_haha_02: nadal nie może załapać dlaczego pełzając do tyłu oddala się od zabawek zamiast przybliżać :ico_oczko:
o do przetrzymywania to nic nie zmienia, kiedyś go przetrzymałam do 21 i tak się obudził o swojej godzinie a to co się napłakał wieczorem ze zmęczenia to bez sensu :ico_placzek:
no tak sobie myślałam, on widocznie ma tak ustawiony swój wewnętrzny zegar. Ehh pozostaje mi tylko Ci współczuć i trzymać kciuki by Adaś sam zmienił swoje godziny "urzędowania" :ico_sorki:
super, pochwal sie jakie kupilas :ico_sorki: :ico_sorki:
czarne pantofle. Jak zrobię fotkę przed weselem to wkleję :-)
Marcel jest na razie na takim etapie :ico_oczko:
już tez ładnie próbuje. Zważywszy na to że jest młodszy o miesiąc. Pięknie ćwiczy :ico_brawa_01:
my tez bylismy na spacerku
teraz maly po obiadku spi
mielismy isc znowu ale strasznie marudny byl
a na dworzu pewnie duzo by nie pospal :ico_noniewiem:
tez nie poszłyśmy jeszcze na spacer. Bo mi mała taka marudna była, płakała - z wielkim trudem usnęła i prawie 2 godzinki spała. Teraz zjadła miseczkę krupniku i za jakąś godzinkę idziemy na spacer :ico_brawa_01:
skubana nauczyla sie wolac jak mnie straci z oczu-meme! :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jeszcze trochę i zacznie mówić pierwsze wyraźne słowa :-D
ta goraczka nie wiadomo od czego :ico_noniewiem:
dobrze że to nie infekcja :ico_sorki: A może po prostu ząbkuje, niektóre dzieci wtedy gorączkują.
no i u,owilam Lene do okulisty bo zezuje ciagle :ico_noniewiem:
tak właśnie patrzyłam na ta fotkę i miałam się spytać czy często jej się tak zdarza zezować?? Oby to było przejściowe :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-06-16, 16:07 ]
wazylam w szpitalu to w samym pampku bylo 8,700... :ico_noniewiem:
no ślicznie waży :ico_brawa_01: duża dziewczynka z niej :-)