własnie dzisiaj udało mi sie odpocząć, trochę sie nawet zdrzemnełam, Antos bajeczkę w tym czasie oglądał :ico_oczko:Madzia jak masz wolna chwile to odpoczywaj :-)
ja tez po śnie w dzień jakas kołowata jestem :-DJa dziś w dzień się przespałam, poleżeć chciałam aż zasnęłam, teraz jakoś dojść do siebie nie mogę.
Madziu bardzo dziękuję Ci za cieplutkie pozdrowienia :-)martaraz cieplutko pozdrawiam :-)

kochana jest taka opcja na forum że jak w podpisie wpiszesz (you) (tylko to pisane w kwadratowym nawiasie) to każdemu kto czyta wyśletli sie Jego nick :-)Madziu bardzo dziękuję Ci za cieplutkie pozdrowienia :-)
Ostatnio też jadłam czereśnie, aż musiałam sie pochamować bo bym wszystkie zjadła :-D No a potem rzeczywiście brzuszek bolał :ico_olaboga: A dziś mam dużoooo trukawek do jedzenia z działki od teściów :ico_brawa_01:Właśnie najadłam się czereśni i coś czuję, że niezłą rewolucję i w brzuchu zrobią
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość